ANA ĆURČIĆ MORA NA OPERACIJU, SITUACIJA SE ZAKOMPLIKOVALA: U strahu zbog svega šta je čeka!

Autor:

Zadruga

21.08.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić mora na operaciju!

ANA ĆURČIĆ MORA NA OPERACIJU, SITUACIJA SE ZAKOMPLIKOVALA: U strahu zbog svega šta je čeka!

Foto: printscreen/RTV Pink

Ana Ćurčić

Bivša zadrugarka Ana Ćurčić uključila se vanredno na Instagram lajv, te je tom prilikom progovorila o hirurškom zahvatu, odnosno operaciji za koju se već neko vreme sprema. Naime, kako je poznato, Ana je svojevremeno, pre nekoliko godina u usne stavila biopolimer (silikon), koji joj je s godinama počeo emigrirati. 

Foto: Instagram.com

Ana Ćurčić Instagram

 

Ana je tokom uključenja u lajvu istakla da skuplja hrabrosti da se javi plastičnom hirurgu koji će joj ukloniti biopolimer, ali budući da je potrebno i ušivanja usana, dosta je uplašena. Sve je počelo nakon što je počela da dobija komentare da su joj usne prelepe i savršene. Međutim, zbog migracije neprirodnog materijala, njoj nisu više lepe usne, ali ističe da je strah jači od nje. 

- Kanim se da izvadim biopolimer, ali se plašim, dobila sam asimetriju na usnama, ali eto, plašim se celog tog procera - ispričala je Ana.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Bianca

21.08.2023 08:08

Ja ovoj zeni ne verujem apsolutno nista pa makar ovaj put i bila u pravu tj istinu govorila. Ima nesto odbojno i ogavno u sebi sto je prava misterija. Nestani vise da te ne gledamo odvratna zeno.

djole

21.08.2023 10:57

Na sve je spremna samo da bi se pojavila u medijima, vise joj niko ne veruje

Iva

21.08.2023 11:54

Zena iskace iz svakog grma 😂 Naporna i dosadna… prevarant i lazov 😵‍💫