KAD JE SKINUO KACIGU, NASTALA JE HISTERIJA! Niko se nije nadao da OVAJ MACAN vozi Formulu 1!

Autor:

Zabava

28.10.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bred Pit je iznenadio je sve prisutne na stazi Formule 1 u Meksiku.

KAD JE SKINUO KACIGU, NASTALA JE HISTERIJA! Niko se nije nadao da OVAJ MACAN vozi Formulu 1!

Foto: Profimedia

Holivudski zavodnik Bred Pit snimao je scene za svoj novi film  "F1", koji u svetske bioskope stiže 25. juna sledeće godine, i tom prilikom iznenadio sve prisutne na stazi Formule 1 u Meksiku. Niko nije znao da se zgodni plavušan nalazi u Formuli 1 i zato kad je vozač izašao iz automobila i skinuo kacigu usledila je prava histerija!

Na trkačkoj stazi slavni glumac se pojavio tokom kvalifikacija za Veliku nagradu Formule 1, a trenutak kada je sa glave skinuo prvo kacigu, a zatim i zaštitnu potkapu, izazvao je veliki šok i histeriju kod svih prisutnih. Glumac je nakon toga mahao i pozdravljao oduševljene gledaoce. 

Republika

Foto: Profimedia

 

U novom filmu Pit igra bivšeg vozača Formule 1, koji se ponovo vraća na stazu ne bi li povratio staru slavu, ali i bio mentor mladom vozaču, koji će se boriti protiv nekih od najbržih trkača u Formuli 1. Film je najavljen kao jedno od najspektakularnijih ostvarenja o automobilizmu i sniman je na čak devet trka širom sveta. Inače, budžet je premašio 300 miliona dolara, što ovo ostvarenje svrstava među deset najskupljih filmova u istoriji.

Režiju potpisuje Džozef Kosinski, producenti su Džeri Brukhajmer i sedmorostruki prvak Formule 1 Luis Hamilton, a pored Pita, uloge tumače i Demson Idris i Havijer Bardem

Za potrebe ovog filma Pit je snimio jednu od najopasnijih scena u karijeri, a kako se snalazi za volanom trkačkog automobila publika će videti sledeće godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading