PREMINUO POZNATI VODITELJ! Ostavio ČETVORO DECE, pre smrti otkrio ŠOK DETALJE o svojoj bolesti!

Autor:

Zabava

28.10.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati voditelj izgubio je borbu za život!

Poznati radio voditelj Rob Dempsi preminuo je u 57. godini, ostavljajući iza sebe suprugu i četvoro dece. Dempsi je bio menadžer radio stanice i voditelj emisije "Rob and Lizz in the Morning Show", koji je bio omiljen među slušaocima, a radio je na toj stanici punih 24 godine.

Nakon što je nedelju dana pre smrti obavestio svoje slušaoce da mu je dijagnostikovan karcinom bešike u trećem stadijumu, Dempsi je primljen u bolnicu zbog hitne operacije, ali je nažalost preminuo zbog komplikacija povezanih sa ovom teškom bolešću. Njegova supruga Ejmi je saopštila da je preminuo od krvnog ugruška u plućima koji je otišao do srca.

Foto: Printscreen/Youtube/WYFF News 4

Rob Dempsi preminuo


Uprkos teškoj dijagnozi, Dempsi je bio izuzetno hrabar i optimističan u vezi sa budućnošću, te je svojim rečima i delima inspirisao mnoge. Njegova poruka o nadi i odlučnosti da bude podrška svojoj porodici ostavila je snažan utisak na mnoge ljude.

Dempsi je ostavio neizbrisiv trag u radio industriji, sa više od 35 godina iskustva. Bio je ne samo šef, već i lider i ohrabritelј, a njegovi saradnici su istakli da su njegovi otisci svuda po mestu. Njegov uticaj na zajednicu i Greenville bio je ogroman.

Na društvenim mrežama, njegovi slušaoci su izrazili veliku podršku i tugu zbog njegovog odlaska. Njegova porodica, prijatelji i kolege se suočavaju sa teškim gubitkom, ali je očigledno da je Rob Dempsi ostavio dubok trag u srcima mnogih ljudi.

Rob Dempsi je bio neko ko je svojim delima i rečima inspirisao i ohrabrio mnoge, ostavljajući iza sebe ne samo porodicu, već i zajednicu koja će zauvek čuvati sećanje na njega. Neka mu je večna slava i mir.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading