PRONAĐENO PISMO DEVOJKE LIJAMA PEJNA NAKON TRAGEDIJE: Otkriveno sve šta se dešavalo pre njegove SMRTI!

Autor:

Zabava

19.10.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša devojka Lijama Pejma objavila je potresno pismo, u kom otkriva koliko joj teško pada čitava situacija.

PRONAĐENO PISMO DEVOJKE LIJAMA PEJNA NAKON TRAGEDIJE: Otkriveno sve šta se dešavalo pre njegove SMRTI!

Foto: Tanjug/AP, Shutterstock

Bivša devojka Lijama Pejna, Danielle Peazer, konačno je progovorila o smrti pevača. Nakon što je Liam tragično preminuo, Danielle je putem Instagrama otkrila da nije "mentalno dovoljno jaka da se suoči sa stvarnošću onoga što se dogodilo". Par je bio u vezi sa prekidima od 2010. do 2012. godine, a Danielle je istakla da trenutno nije spremna da javno govori o ovome, ali je zahvalila na podršci koju je dobila od ljudi.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Bivša devojka Lijama Pejna se oglasila

 


Danielle je opisala protekle dane kao "srceparajuće vreme" i istakla da su je negativni komentari i predrasude samo dodatno opteretili. Naglasila je da je i sama u procesu tuge te da će se vratiti kada bude spremna, moleći fanove da se brinu jedni o drugima.

Iako je dobila negativne komentare, Danielle je istakla zahvalnost prema ljudima koji su joj pružili podršku i poslali saučešće. Naglasila je koliko joj znači podrška koju je dobila i kako joj je to pomoglo u teškim trenucima.


Liamova sestra, Ruth Gibbins, takođe je podelila emotivan oproštaj na svom Instagramu, ističući kako je Liam bio njen najbolji prijatelj i koliko su uživali zajedno. Ona je podelila i svoju tugu zbog gubitka brata, ističući da će se pobrinuti za njegovog sina, Bear-a.

Dok se porodica bori sa tugom, Liamov otac je navodno u naporima da što pre dopremi sinovo telo kući u Veliku Britaniju radi sahrane. Video snimci ispred hotela Casa Sur pokazuju Liamovog oca, Geoff Paynea, kako se sa suzama u očima obraća fanovima i čita poruke upućene njegovom sinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading