MISTERIOZNA SMRT POZNATOG GLUMCA! Ćerka posle 45 dana saznala da joj je otac preminuo, sumnja se da je ZLOSTAVLJAN!

Autor:

Zabava

04.10.2024

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džon Ejmos je preminuo 21. avgusta, a pre nekoliko dana javnost je obaveštena o njegovoj smrti.

MISTERIOZNA SMRT POZNATOG GLUMCA! Ćerka posle 45 dana saznala da joj je otac preminuo, sumnja se da je ZLOSTAVLJAN!

Foto: Instagram

Šenon i Džon Ejmos

Pre nekoliko dana svet je obišla vest da je glumac Džon Ejmos preminuo u bolnici u gradu Inglvud u Kaliforniji 21. avgusta. Mesec i po dana kasnije javnost je saznala za smrt glumca, ali je isto toliko vremena kasnije ovu vest primila i Džonova ćerka Šenon Ejmos. Ona se sada oglasila i javno postavila pitanje zašto se za smrt njenog oca saznalo 45 dana kasnije.

Džon Ejmos proslavio se ulogom u sitkomu "Good Times" i filmskoj franšizi "Princ otkriva Ameriku". Vest o Džonovoj smrt objavio je njegov sin Keli Kristofer K.C. Ejmos, a glumčeva ćerka Šenon je ostala šokirana. 

- Ostala sam bez reči. Naša porodica je primila tužnu vest da je moj tata Džon Ejmos, preminuo 21. avgusta. Skrhani smo i imamo toliko pitanja o tome kako se to dogodilo pre 45 dana, a saznali smo kroz medije kao i mnogi od vas - napisala je Šenon, pa dodala:

Foto: Instagram

Džon i Šenon Ejmos

- Ovo bi trebalo biti vreme odavanja počasti i slavljenja njegovog života, a mi se borimo s talasom emocija i neizvesnosti oko njegove smrti. Ipak, postoji neki privid mira u spoznaji da je moj otac konačno slobodan. Porodica i ja duboko cenimo vašu ljubav, pozive i poruke.

Zasad je nepoznato zašto je toliko vremena prošlo do objavljivanja smrti poznatog umetnika, kao i zašto njegova ćerka za to nije saznala odmah. U javnost su potom isplivali podaci o porodici Ejmos, koji bi mogli da budu deo odgovora na ovo pitanje.

Porodica Ejmos je u lošim odnosima najmanje godinu dana. Šenon je optužila brata da nije dao odgovarajuću zdravstvenu zaštitu njihovu ocu, pa je u objavi na Instagramu prošle godine napisala da je njen otac "žrtva zlostavljanja i financijskog iskorištavanja", ali su Keli Ejmos i Džon Ejmos to demantovali. 

Foto: Instagram

Šenon Ejmos

 

Šenon je rekla kako je "ustanovama u Koloradu i Nju Džersiju dostavila opsežnu dokumentaciju s ciljem da pokrenu istragu" o njenim tvrdnjama o zlostavljanju. Govorila je da je njen brat preuzeo kontrolu nad očevim životom i poslovima i tako ga izolovao od ostatka porodice. Policijska uprava Los Anđelesa istražila je tad slučaj, ali ga je zatvorila zbog nedostatka dokaza.

Potvrda o smrti slavnog glumca, koju je dobio Deadline, pokazuje da je Ejmos umro od prestanka rada srca u bolnici u Inglvudu, 21. avgusta u 17:18, a da je kremacija obavljena devet dana kasnije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading