"Ovde sam u dobrom društvu i nemam 1000 bočica lubrikanta kod sebe": 50 CENT OPET POTKAČIO UHAPŠENOG PI DIDIJA!

Autor:

Zabava

18.09.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reperi su godinama u lošim odnosima, a svađa se rasplamsala usred Didijevih problema sa zakonom.

"Ovde sam u dobrom društvu i nemam 1000 bočica lubrikanta kod sebe": 50 CENT OPET POTKAČIO UHAPŠENOG PI DIDIJA!

Foto: www.profimedia.rs

Reper 50 Cent našalio se na račun kolege Šona Didija Kombsa nakon što je uhapšen zbog reketirenja, trgovine ljudima i prostitucije. Početkom godine policija je ušla u Didijeve kuće i zaplenila više od 1000 bočica bebi ulja i lubrikanata.

Zapanjujuća brojka postala je goruća tema na društvenim mrežama, pa se tako među mnogobrojnim komentarima pronašao i onaj repera 50 Centa.

 

Foto: www.profimedia.rs

Šon Didi Kombs

Ovde sam u dobrom društvu Dru Barimor i nemam 1000 bočica lubrikanta kod kuće - napisao je na reper na društvenoj mreži Iks, nakon gostovanja u tok-šou "The Drew Barrymore Show".

Didi i 50 Cent su godinama u svađi, koja se ponovo rasplamsala usred Didijevih problema sa zakonom. Kako Page Six piše, 50 Cent je čak obećao da će producirati dokumentarac o celoj situaciji, a koji će nazvati "Diddy Do It?".

 

 

Podsećamo, Didija je prošle godine bivša djevojka Kasandra Kasi Ventura optužila za silovanje i fizičko zlostavljanje. Par se već dan kasnije nagodio, a onda je još najmanje sedam drugih ljudi iznelo slične optužbe protiv repera. Sada, u najnovijoj optužbi stoji da je Didi decenijama "zlostavljao, pretio i prisiljavao žene i druge oko sebe da ispune njegove seksualne želje, zaštite njegov ugled i prikriju njegovo ponašanje."

Republika

Foto: shutterstock

50 Cent

Pi Didi je uhapšen i zadržan u pritvoru bez mogućnosti plaćanja kaucije, a sve zbog optužbi za trgovinu ljudima povezanu sa seksualnom eksploatacijom. Nakon dvočasovnog saslušanja, federalni sudija za prekršaje na Menhetnu Robin Tarnofski doneo je odluku da reper do daljeg ostaje u pritvoru.

Reper se pred sudom izjasnio da nije kriv za dela koja mu se stavljaju na teret, ali će prema odluci suda do daljeg ostati u pritvoru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading