PEVAČICINA SESTRA RADILA KAO PROSTITUTKA! Evo zbog čega godinama nisu pričale, bila je bolesna i dugo godina se lečila od ovog virusa (FOTO)

Autor:

Zabava

28.08.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alison, Marajina starija sestra, bila je teško bolesna i poslednje tri nedelje svog života provela je na kućnoj nezi.

PEVAČICINA SESTRA RADILA KAO PROSTITUTKA! Evo zbog čega godinama nisu pričale, bila je bolesna i dugo godina se lečila od ovog virusa (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pevačica Maraja Keri je nedavno doživela tešku porodičnu tragediju kada su joj u istom danu preminule majka Patriša i sestra Alison.
 

Alison, Marajina starija sestra, bila je teško bolesna i poslednje tri nedelje svog života provela je na kućnoj nezi. Prema rečima njenog bliskog prijatelja i negovatelja Dejva Bejkera, Alison se borila sa zdravstvenim problemima, uključujući i probleme sa unutrašnjim organima.

Kako se navodilo, ona je radila kao prostitutka, a lečila se i od HIV-a, jer je bila višegodišnji zavisnik od psihoaktivnih supstanci. Njoj je bolest dijagnostikovana 1990. godine. 

Foto: Youtube printscreen

Maraja Keri na nastupu

 

Alison je živela težak život kao narkoman koji se oporavlja sa dijagnozom HIV-a. Patila je od teških epizoda mentalnog zdravlja, što je svoju slavnu sestru sve više udaljavalo. Alison je 2016. godine uputila strastvenu molbu svojoj poznatoj sestri preko DailiMail.com-a, moleći je da popravi razdor između njih i pomogne da joj spase život, rekavši: 'Maraja, volim te, očajnički mi je potrebna tvoja pomoć.' Bila joj je preko potrebna finansijska podrška dok se oporavila nakon razornog napada koji je ostavio njen mozak oštećen i ozbiljno bolesnu.

Foto: Jutjub printskrin

Maraja Keri na nastupu

 

Inače, Maraja se oglasila posle tragedije koja je zadesila, a njene reči su sve rastužile.

Srce mi je slomljeno što sam izgubila majku prošlog vikenda. Nažalost, u tragičnom preokretu, moja sestra je istog dana izgubila život - rekla je pevačica pa dodala:

Osećam se blagoslovljenom što sam uspela da provedem poslednju nedelju sa mamom pre nego što je umrla. Cenim svačiju ljubav i podršku i poštovanje moje privatnosti tokom ovog nemogućeg vremena. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading