UHAPŠENA POZNATA GLUMICA! Besno nasrnula na svog dečka, policija odmah reagovala!

Autor:

Zabava

23.08.2024

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Natali Fej, poznata po ulozi u filmu "Mamurluk", svojevremeno se bavila kik-boksom.

UHAPŠENA POZNATA GLUMICA! Besno nasrnula na svog dečka, policija odmah reagovala!

Foto: Credit: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Poznata glumica Natali Fej (36), koja je prepoznatljivost stekla ulogom u filmu "Mamurluk", uhapšena je u Majamiju zbog porodičnog nasilja, javlja TMZ. Po svemu sudeći, po sredi je ljubomora.

Glumica koja se svojevremeno bavila kik-boksom navodno je udarila svog momka Brejdija u lice nakon svađe koja je usledila nakon ljubomornog ispada. Na lice mesta stigla je policija i Fej je privedena.

Pretučeni Brejdi je policiji rekao kako je došao da automobilom pokupi Natali i odveze je na utakmicu američkog fudbala lokalnog tima Miami Dolphins. On tvrdi da ga je ona tada upitala gde je bio pre nego je došao po nju.

Foto: Credit: Miami-Dade Police Department / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

 

Pokazala mu je naloge na aplikaciji na svom telefonu da bi mu dokazala da nije bio tamo gde je tvrdio da je bio i dok je on gledao u njen mobilni telefon, ona ga je udarila. 

Nakon što je primio udarac u lice Brejdi je napustio vozilo u pokušaju da izbegne dalje udarce. Kasnije je na ovu lokaciju stigla policija i uhapsila Natali, dok je Brejdi odbio ponudu da ide u hitnu pomoć.

Natali Fej se tokom karijere pojavila u nekoliko poznatih holivudskih komedija kao što su "Stara škola" i "Prirodne plavuše", ali je najpoznatija po ulozi u filmovima "Mamurluk u Vegasu" i "Mamurluk u Bangkoku", u kom je glumila uz Bredlija Kupera. Natali Fej je glumila i u filmovima "Kad pukne vodenjak" i "Negde".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading