ZGRABILA GA I NE PUŠTA! Mreže gore zbog SNIMKA Toma Kruza i obožavateljke na Olimpijskim igrama! (VIDEO)

Autor:

Zabava

12.08.2024

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle ovoga sve Kruzove vratolomije u Parizu pale su u vodu.

ZGRABILA GA I NE PUŠTA! Mreže gore zbog SNIMKA Toma Kruza i obožavateljke na Olimpijskim igrama! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP Photo/Natacha Pisarenko

Holivudski glumac Tom Kruz je spektakularnim nastupom zatvorio ovogodišnje Olimpijske igre u Parizu i najavio naredne koje će se održati u Los Anđelesu 2028. godine. Akrobacijama je zadivio publiku i svima priuštio "Nemoguću misiju" uživo, ali i pored svega toga što je uradio jedan snimak "zapalio" je mreže.

Na njemu Kruzova obožavateljka je iskoristila priliku kada je glumac sišao u publiku i izljubila svog idola. Žena je zgrabila glumca i počela da ga ljubi, a ovaj se jedva izvukao iz njenog zagrljaja.

Ovaj bombastičan poljubac kruži mrežama gde je izazvao lavinu komentara.

Inače, Tom Kruz je akrobacije izvodio uživo na stadionu pred hiljadama ljudi. Glumac je nastupio pri kraju ceremonije, a njegova vratolomija je označila završetak Olimpijskih igara u Parizu i ujedno najavu sledećih u Los Anđelesu.

Nastup Toma Kruza nestrpljivo se čekao, a najava da će performans biti u stilu filmskog serija "Nemoguća misija" gde on igra glavnu ulogu, dodatno je pojačala očekivanja.

- "Čovek je legenda", "Bez teksta sam", "Jedan, jedini" - samo je neki od mnogobrojnih komentar o nastupu Toma Kruza. 

Podsećamo, mesecima se Kruz pripremao da izvede akrobaciju skoka padobranom tokom ceremonije zatvaranja Olimpijskih igara. Trostruki dobitnik Zlatnog globusa krenuo je sa vrha "State de France" i "sleteo" na scenu, nakon čega je preuzeo zastavu i seo na motor kao lik iz "Nemoguće misije". Nakon toga je krenuo pariskim ulicama do aviona koji ga je odveo u SAD, gde je predao zastavu legendarnom atletičaru Majklu Džonsonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading