"Dani su mi odbrojani...": Slavni Rod Stjuart ponovo ima probleme sa zdravljem. Morao da otkaže nastup, pa se obratio dirljivom porukom!

Autor:

Zabava

10.08.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni roker se izborio sa rakom prostate i štitne žlezde, a sada ga je slomila upala grla.

"Dani su mi odbrojani...": Slavni Rod Stjuart ponovo ima probleme sa zdravljem. Morao da otkaže nastup, pa se obratio dirljivom porukom!

Foto: Profimedia

Slavni roker Rod Stjuart koji je nedavno oduševio Beograđane, kada je pred svoj spektakularni koncert u srpskoj prestonici kulirao u opuštenom izdanju na Zelenom vencu, obavestio je javnost da ponovo ima problema sa zdravljem zbog kojih mora da odlaže nastupe. Naime, samo nekoliko sati pred koncert u Las Vegasu, otkazao je svirku, jer ga je zadesio još jedan zdravstveni problem. On je u emotivnoj poruci svojim fanovima, izrazio duboko žaljenje i izvinio se što nije u mogućnosti da nastupi.

- Većina ljudi može da radi sa upalom grla, ali ja očigledno ne. Apsolutno sam iscrpljen. Toliko dugo sam se radovao ovom koncertu. Najdublje žalim zbog neprijatnosti koje je ovo izazvalo. Srećom, vraćamo se 2025. i nadam se da ćemo vas sve videti tamo - ističe Stjuar, piše Express.

Inače, prošlog meseca, legendarni pevač priznao je da ne dozvoljava da mu strah od smrti uništi život u susret 80. rođendanu. On je čak jednom prilikom priznao da su mu "dani odbrojani", ali da on ostaje odlučan da preostale godine proživi punim plućima.

Podsetimo, bitka za zdravlje je bila konstantna tokom njegovog života.

Rok zvezda je 2019. otkrila da se tri godine borila protiv raka prostate pre nego što je konačno dobila potvrdu da je izlečena, prenosi "Mirror".

Još 2000. godine Rodu je dijagnostifikovan rak štitne žlezde kada je podvrgnut operaciji uklanjanja tumora.

- Svestan sam da su mi dani odbrojani, ali nemam straha. Svi moramo da pređemo u nekom trenutku, tako da smo svi u istom košu - rekao je iskreno jednom za "The Sun".

Republika

Foto: printskrin/instagram.com/moj_beo_grad_

Rod Stjuart u Beogradu kao sav normalan svet

U Beogradu je nakon nedavnog gostovanja arhitekta i ulični umetnik Andrej Josifovski Pijanista odlučio da Stjuartu napravi mali omaž zbog njegovog gesta kad je poput normalnog sveta sedeo ispred prodavnice na Zelenom vencu, pa je baš na tom mestu – nacrtao mali grafit i na taj način mu odao počast.

Ser Rod Stjuart je bio u Beogradu. Još je izvanrednije kada velike zvezde ostanu prizemne kao obični ljudi - napisao je Pijanista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading