OVO JE NAJPLAĆENIJI GLUMAC NA SVETU! Oborio sve rekorde, za ulogu dobija preko 60 MILIONA!

Autor:

Zabava

31.07.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi u transu nakon odluke!

OVO JE NAJPLAĆENIJI GLUMAC NA SVETU! Oborio sve rekorde, za ulogu dobija preko 60 MILIONA!

Foto: Instagram.com/robertdowneyjr

Slavni Oskarovac Robert Dauni Džunior postaće najplaćeniji glumac svih vremena, piše "Dejli Mejl". Glumcu će najnovija uloga doneti čak 62 miliona funti. Naime, Dauni Džunior se vraća u Marvelovomm univerzum, gde je tumačio lik popularnog Tonija Starka (Ajronmena), ali u potpuno novoj uloži.

On će se u novom izdanju "Fantastične četvorke" pojaviti kao čuveni negativac doktor Dum, a nakon toga će glumiti isti lik i u dva nastavka "Osvetnika". Njegova poslednja uloga doktora Duma objavljena je u ponedeljak na Comic Conu u San Dijegu.

Oskarom nagrađena Openhajmerova zvezda navodno će zaraditi više od 62 miliona funti, sa daljim isplatama koje se očekuju u "pokretnim stepenicama za performanse" koje će mu doneti udeo u prihodima na blagajnama. Ostale pogodnosti u ugovoru Daunija Džuniora uključuju putovanje privatnim avionom, obezbeđenje i čitav "tabor za prikolice", prenosi "Telegraf".

Inače, Dauni Džunior je najplaćeniji član Marvelovog filmskog univerzuma, koji je zaradio 400 miliona funti u ulozi Ajronmena. Iako je njegov lik sada mrtav, multiverzalna priča franšize će mu omogućiti da se vrati.

Podsećanja radi, Marvelov filmski univerzum (engl. Marvel Cinematic Universe – MCU) je američka filmska franšiza i deljeni univerzum superheroja, zasnovanih na likovima koji se pojavljuju u stripovima kompanije Marvel. Franšiza je proširena da uključi stripove, kratke filmove i televizijske serije. Ostvario je preko 22 milijarde dolara na globalnom nivou što ga čini najvećom filmskom franšizom svih vremena.

Deljeni Marvelov univerzum je ostvaren preko ukrštanja više različitih priča u jednu zajedničku, kao i preko likova koji se pojavljuju u različitim filmovima. Fil Kolson, kojeg glumi Klark Greg, originalni je lik u Marvelovom Filmskom Univerzumu koji se pojavljuje u svim oblicima koji čine franšizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading