OPA! OPA! Glumac iz serije "IGRA SUDBINE" napisao LUISOV NAJVEĆI HIT!

Autor:

Zabava

31.07.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladan Savić je, inače, napisao i mnoge rok pesme.

OPA! OPA! Glumac iz serije "IGRA SUDBINE" napisao LUISOV NAJVEĆI HIT!

Foto: Aleksandar Krstović

Glumac Vladan Savić, koji se proslavio ulogama u domaćim filmovima i serijama, među kojima je i najdrugovečnija srpska telenovela "Igra sudbine", ima još jedan talenat, pa osim što glumi on i piše pesme. Mnoge hitove pop, rok i folk muzike napisao je upravo Savić, a jedan od najupečatljivijih je "Opa, opa" slavnog Ljubiše Stojanovića Luisa, koji je poginuo na današnji dan, 31. jula 2011. godine u Feketiću, a iza sebe ostavio je neizbrisiv trag.

Republika

Foto: printscreen youtube

Ljubiša Stojanović Luis (1952-2011)

- Što se tiče mog privatnog života, nema tu ničeg spektakularnog da bih bio često u novinama. Nisam sklon skandalima, nemam ljubavnicu, sinovi mi se ne drogiraju, oženjen sam istom ženom skoro dvadeset godina. Možda je zanimljivo to što sam bio sportski pilot i što sam nagrađivani tekstopisac velikog broja pesama za koje mnogi ne znaju da sam ih ja napisao. Iako sam uglavnom pisao rok i pop pesme, pomenuću samo jedan narodnjak, a to je “Opa, opa”, koji je pevao legendarni Luis - ispričao je u jednom intervjuu Savić.

Republika

Foto: ATA Images

Vladan Savić

Inače, glumac je autor mnogih poznatih pesama koje su zaživele u narodu, a među njima su balada "Sve ti opraštam" Maje Odžaklijevske, "Voleću te uvek" Izvorinke Milošević, "Crvena haljina" Maje Nikolić i mnoge druge.

Pored bogate pozorišne karijere, Savić je igrao u nekoliko velikih domaćih serija i filmova. Prvu filmsku ulogu ostvario je u "Varljivom letu '68", a jedna od prvih serija bio mu je Pavićev "Bolji život", gde je imao malu epizodnu ulogu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading