KONAČNO POZNAT TAČAN UZROK SMRTI ŠINEJD O'KONOR! Pevačica preminula nakon što je njen sin izvršio samoubistvo!

Autor:

Zabava

29.07.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Irska pevačica nas je napustila 26. jula 2023. godine

KONAČNO POZNAT TAČAN UZROK SMRTI ŠINEJD O'KONOR! Pevačica preminula nakon što je njen sin izvršio samoubistvo!

Foto: Profimedia

Posle godinu dana konačno su objavljeni rezultati obdukcije koji otkrivaju tačan uzrok smrti slavne irske pevačice Šinejd O'Konor. Nakon godinu dana od njenog odlaska, mediji su preneli i precizirali da je smrt rezultat hronične opstruktivne bolesti pluća i astme praćenih padom imunog sistema usled respiratorne infekcije.

Zvezda koja je iza sebe ostavila mnogobrojne hitove, među kojima je najpopularnij "Nothing Comapres 2 U", preminula je 26. jula prošle godine i to 18 meseci nakon što je njen 17- godišnji sin Šejn izvršio samoubistvo u januaru 2022. Ppotvrdu o njenoj smrti potpisao je njen bivši suprug Džon Rejnolds.

Bila je najpoznatija po singlu “Ništa se ne može porediti s tobom” (Nothing Compares 2 U) koja je bila na prvom mestu top lista širom sveta, podesća Njujork post.

Londonska policija je, kada je došla u stan u kojem je nađeno telo i utvrdila da je reč o Šinejd O'Konor navela da smrt pevačice nije sumnjiva.

Republika

Foto: printscreen

 

Mediji su tada navodili da je O'Konor, koja je uoči smrti doživela i ogromnu tragediju, stanovala u penthausu koji je plaćala 3.000 funti i podsetili da je na društvenim mrežama objavila da priprema novi album i svetsku karijeru.

O'Konorova se godinama borila i sa mentalnim problemima, koji su posledica teškog odrastanja i zlostavljanja, a 2018. godine je prešla u islam i promenila ime u Šuhada Sadakat.

O’Konorova je objavila 10 studijskih albuma od kojih je drugi "I Do Not Want What I Haven't Got", objavljen u martu 1990. prodat u više od sedam miliona primeraka.

Rođena je u Dablinu 1966. godine i sa 13 godina napustila je majku i otišla da živi sa ocem, koji se ponovo oženio. Zbog krađe je završila u ustanovi za prevaspitavanje, a koju je nazivala i zatvorom za devojčice.

Iza nje je ostalo troje dece, Džejk Rejnolds, Rojsin Voters i Džošua Bonadio.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading