OVO SU SVI ČEKALI! Oglasila se Alisa Milano povodom smrti Šenon Doerti! BILE SU U SUKOBU I NISU KRILE DA SE NIKAD NISU VOLELE!

Autor:

Zabava

15.07.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica je sada iskreno progovorila o preminuloj koleginici.

OVO SU SVI ČEKALI! Oglasila se Alisa Milano povodom smrti Šenon Doerti! BILE SU U SUKOBU I NISU KRILE DA SE NIKAD NISU VOLELE!

Foto: Profimedia

Serija "Čari" bila je izuzetno popularna i trajala je osam sezona, a sestre Halivel - Pru (Šenon Doerti), Pajper (Holi Mari Kombs) i Fibi (Alisa Milano) začarale su svet. Međutim, "moć trojstva" je pukla zbog svađe Alise Milano i Šenon Doerti, zbog čega je Šenon morala da napusti projekat.

Ni posle više od 20 godina od emitovanja serije "Čari" između dve glumice nisu se smirile strasti, pa su se u više navrata javno prozivale i bacale "otrovne strele". Nisu krile da se nikada nisu volele, a sada nakon smrti Šenon Doerti oglasila se Alisa Milano.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Alisa Milano

- Nije tajna da smo Šenon i ja imali komplikovan odnos, ali ona je u srži bila neko koga sam duboko poštovala i kome sam se divila. Bila je talentovana glumica, voljena od mnogih i svet je mnogo izgubio njenom smrću. Moje saučešće svima koji su je voleli - navela je je Alisa Milano u izjavi za Post u nedelju.

Glasine o drami "Čari" iza scene traju dve decenije nakon što je Šenon Doerti napustila seriju 2001. godine, a pre dve godine Holi Mari Kombs i Šenon Doerti razgovarale su o tome u podkastu, tvrdeći da je Alisa Milano igrala glavnu ulogu u svemu tome. Tim povodom se oglasila i prozvana glumica rekavši da joj je žao što ni posle toliko godina ne mogu svi da proslave uspeh serije koja im je toliko značila.

Republika

Foto: Tanjug/AP Photo/Peter Kramer, file

Šenon Doerti

Šenon Doerti preminula je u 53. godini nakon dugogodišnje borbe protiv raka, a tim povodom oglasio se i Brajan Kraus, koji je u "Čarima" igrao Lea Vajata.

- Pokazala si mi šta je snaga i naučila me da budem neustrašiv i da u životu imam svrhu. Da budem svestan koliko vredim i da stojim iza svojih izbora - rekao je glumac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading