KLINT ISTVUD DOBIJA NASLEDNIKA! U pripremi rimejk kultnog vesterna, traži se novi ČOVEK BEZ IMENA!

Autor:

Zabava

11.07.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo će se snimati film "Za šaku dolara".

KLINT ISTVUD DOBIJA NASLEDNIKA! U pripremi rimejk kultnog vesterna, traži se novi ČOVEK BEZ IMENA!

Foto: Credit: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Klint Istvud

Kultni vestern i jedan od najpoznatijih filmova ovog žanra u istoriji svetske kinematografije "Za šaku dolara" dobija svoj rimejk. Glavnu ulogu u priči objavljenoj davne 1964. godine igrao je čuveni Klint Istvud, koji će u novoj verziji filma dobiti zamenu. Ipak, koji glumac će od Istvuda naslediti ulogu čoveka bez imena još nije poznato.

Na novoj verziji klasika Serđa Leonea koji je proslavio Istvuda radiće kompanije Euro Gang Entertainment, koju su osnovali holivudski veteran Đani Nunari (300) i Sajmon Horsman (Magazin Dreams), zajedno s veteranom italijanske produkcije Encom Sistijem (Riplei) iz FPC i kompanija Jolly Film iz Rima, koja je producirala originalni film.

Projekat je tek u pripremi, a svi detalji vezani za početak snimanja, ali i glumačku ekipu koja će oživeti "Za šaku dolara" za sada se drže u tajnosti. Rimejk kultnog italijanskog ostvarenja najverovatnije će biti na engleskom jeziku, ali ni to nije potvđeno.

"Za šaku dolara" je kultni vestern koji je pokrenuo zanimanje za ovaj žanr. Prate ga nastavci "Za dolar više" i "Dobar, loš, zao" u kojima glavnu ulogu takođe tumači legendarni Klint Istvud.

Foto: Tanjug/AP

 

Radnja filma prati čoveka bez imena (lik kojeg tumači Klint Istvud), koji stiže u gradić San Migel u kojem ga ubrzo upozoravaju kako se u gradu za prevlast bore dve porodice.

Inače, Klint Istvud koji sada ima 93 godine nedavno je viđen u javnosti na jednom događaju u Kaliforniji, čiji je domaćin bila zaštitnik prirode dr Džejn Gudol. Glumac je bio skoro neprepoznatljiv, a njegovo izdanje pokrenulo je lavinu komentara na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading