OVO SU SVI ČEKALI! Objava Dženifer Aniston za samo 24 sata "zaradila" MILION lajkova, PLJUŠTE ČESTITKE!

Autor:

Zabava

10.07.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica je sa fanovima serije "The Morning Show" podelila važnu vest.

OVO SU SVI ČEKALI! Objava Dženifer Aniston za samo 24 sata "zaradila" MILION lajkova, PLJUŠTE ČESTITKE!

Foto: shutterstock

Dženifer Aniston

Popularna glumica Dženifer Aniston novom objavom "zapalila" je društvene mreže o čemu svedoči i činjenica da je za samo 24 sata "zaradila" milion lajkova na Instagramu. Dženifer je podelila srećne vesti i fanovima serije "The Morning Show", čiji je producent, otkrila da ovaj projekat dobija četvrti nastavak.

Fotografija sa kojom to zvanično potvrđuje slavna glumica je objavila na Instagramu, a oduševljeni pratioci su čestitali Anistonovoj na lepim vestima koje su svi priželjkivali.

Na novoj fotografiji koju je objavila popularna glumica, vidimo je sa koleginicama Riz Viterspun i Tig Notaro kako pokazuju svoje scenarije, pre nego što snimanje zvanično krene.

- Neka igre počnu - napisala je Dženifer.

Četvrta sezona najavljena je još u aprilu prošle godine, ali od tada nije bilo mnogo reči o tome. Sada je zvanično potvrđeno da će je biti, kao i da snimanje uskoro počinje.

Inače, serija slavne Dženifer "The Morning Show" suočiće se sa serijom "3 Body Problem" njenog bivšeg supruga Breda Pita u borbi za nagradu Emi. Dodela će biti održana u septembru, a mnogi strahuju kako će izgledati kada se bivši supružnici nađu "prsu u prsa" na crvenom tepihu, sada kao ljuti rivali.

Republika

Foto: Profimedia

Bred Pit i Dženifer Aniston

Nominacije za Emi za 2024. biće objavljene 17. jula, a ceremonija će biti održana 15. septembra.

Dženifer (55) bi verovatno mogla da dobije nominaciju i za najbolju glumicu u drami za ovu seriju. Ako serija Apple+ bude nominovana za najbolju dramsku seriju, ona bi takođe mogla da ponese nagradu kao izvršni producent.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading