"DECA SU MI SE RUGALA, ZVALA SU ME OLIVA": Naomi Kembel progovorila o ZLOSTAVLJANJU!

Autor:

Zabava

02.07.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detinjstvo je za najpopularniju manekenku na svetu veoma bolan period žviota.

"DECA SU MI SE RUGALA, ZVALA SU ME OLIVA": Naomi Kembel progovorila o ZLOSTAVLJANJU!

Foto: youtube.com/printscreen

Slavna Naomi Kembel ispisala je istoriju budući da je postala jedna od najuspešnijih manekenki i supermodela svih vremena. Ona pleni izgledom gde god se pojavi, a nekada je upravo zbog fizičkog izgleda trpela brutalne uvrede od vršnjaka.

Naomi je tokom gostovanja u Cambon podkastu progovorila o vršnjačkom nasilju, koje je doživljavala u detinjstvu, i otkrila kako se nosila sa svim tim. Manekenka je priznala da nije uvek pucala od samopouzdanja i da je doživljavala teške trenutke u školi.

Ova 54-godišnja manekenka ispričala je kako su se deca rugala njenoj visini i vitkoj liniji, upravo onim stvarima koje su kasnije i te kako cenili u modnoj industriji i na kojim je stekla i slavu i novac. Deca su je, kaže, uporeživala sa likom Olive iz čuvenog crtaća "Mornar Popaj".

Republika

Foto: Instagram.com

 

- Vrat mi je prilično dugačak, pa sam pokušavala da slegnem ramenima i na taj način ga skratim. Osećala sam veliku neprijatnost - prisetila se Naomi i dodaa da su joj davali i druge razne nadimke.

S vremenom je, ističe, naučila da se izbori s nepravdom. Kada je postala model, naučila je da se zauzme za sebe i hrabro se borila protiv diskriminacije koju je često doživljavala.

- Uvek bih progovorila ako je postojalo nešto što je nepošteno ili nepravedno - ispričala je Naomi. 

Inače, slavna manekenka i supermodel je prva žena iz ove branše koja je dobila svoju izložbu. Tačnije, postavka posvećena lepoj Naomi sažima njenu izuzetno uspešnu karijeru u svetu modelinga, i to kroz kreacije koje je nosila, ali i kroz njen uticaj koji ima u modi i aktivizam, prenosi Rojters. Izložba posvećena tamnoputoj manekenki otvorena je u Muzeju Viktorije i Alberta u Londonu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading