JUGOSLOVENSKI GLUMAC RAME UZ RAME S PITOM I KLUNIJEM: Objavljen prvi trejler za novi film "Vukovi"

Autor:

Zabava

30.05.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reč je o uzbudljivoj akciji!

JUGOSLOVENSKI GLUMAC RAME UZ RAME S PITOM I KLUNIJEM: Objavljen prvi trejler za novi film "Vukovi"

Foto: Foto printskrin/youtube.com/Sony Pictures Entertainment

Predstojeći film "Wolfs" (Vukovi) spojio je dvojicu holivudskih zavodnika Breda Pita i Džordža Klunija, koji su poslednji put sarađivali 2008. godine u filmu "Burn After Reading". Dvojica popularnih glumaca zajedno su igrali i u tri nastavka franšize "Ocean’s Eleven".

Njih dvojica su dobri prijatelji i često su isticali da im je zadovoljstvo da rade zajedno, a na tu priliku su dugo čekali - i konačno dočekali!

Republika

Foto: ATA Images

Zlatko Burić

Sada su Pit i Kluni Njih protagonisti uzbudljive akcije "Vukovi", koja će biti u bioskopima od septembra, a sada je objavljen i prvi trejler. 

U ovom ostvarenju glumi i jedan glumac sa prostora bivše Jugoslavije - Zlatko Burić, koji je gradio karijeru u inostranstvu i proslavio se ulogama u filmovima "Trougao tuge", "Diler", "Killerman"... 

Radnja filma prati dvojicu muškaraca koji su angažovani za isti posao - da sakriju zločin. Spletom okolnosti oni se sreću u toku zadatka i primorani su da udruže snage kako bi uspeli u svojoj misiji.

Kluni u filmu igra profesionalnog kriminalca čiji je zadatak da prikrije zločin visokog profila. Međutim, kada se na mestu zločina pojavi Pit, koji je angažovan za isti posao, dva vuka samotnjaka moraju da udruže snage. 

Film je režirao Džon Vots, a pored Klunija, Pita i Zlatka Burića igraju još Ejmi Rajan, Ostin Ejbrams i Pruna Jaganatan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading