SVETSKI POZNATI DIRIGENT OSUĐEN ZA UZNEMIRAVANJE MALOLETNIKA! Dečaku slao poruke i bezobrazne fotografije! Otkiveni NOVI DETALJI!

Autor:

Zabava

29.05.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jan Lejtam-Kanig je uhapšen prošlog meseca.

SVETSKI POZNATI DIRIGENT OSUĐEN ZA UZNEMIRAVANJE MALOLETNIKA! Dečaku slao poruke i bezobrazne fotografije! Otkiveni NOVI DETALJI!

Foto: Credit: Mikhail Voskresenskiy / Sputnik / Profimedia

Britanski dirigent Jan Lejtam-Kanig (70) osuđen je danas na 14 meseci zatvora, uslovno na dve godine, zbog seksualnih prestupa nad maloletnicima, presudio je sud Sautvork u Londonu.

Dirigent je duže vreme bio pod prismotrom, a uhvaćen je na delu kada je slao poruke i nepristojne fotografije seksualne sadržine maloletnom dečaku (14), koji je u stvari bio policajac na zadatku. Jan Lejtam-Kanig je priznao delo i izjasnio se krivim po tri tačke optužnice. 

Kako je utvrđeno, on je priznao da je slao uznemirujuće poruke maloletnicima seksualne prirode u periodu između 9. decembra 2023. i 11. januara ove godine, te je optužen za omogućavanje seksualnog delikta nad maloletnikom i komunikaciju seksualne prirode sa detetom. On je priznao da je pokušao da stupi u seksualnu komunikaciju sa detetom radi seksualnog zadovoljstva i namami maloletnika na odnose.

Republika

Foto: pixabay.com

 

Sa žrtvom je komunicirao preko aplikacije za upoznavanje, a sastanak sa maloletnikom trebalo je da se dogodi u kafiću na železničkoj stanici Viktorija, gde je dirigent i uhapšen prošlog meseca.

Sudija Aleksandar Miln je njegovo ponašanje opisao kao "duboko zabrinjavajuće", a ovaj skandal duboko je potresao svetsku muzičku scenu.

Njegova karijera do sada je beležila samo uspehe budući da je Jan Lejtam-Kanig odlikovan 2020. godine za zasluge za muziku i kulturne odnose između Velike Britanije i Rusije. Bio je veoma uspešan muzičar i dirigovao je Kraljevskom filharmonijom, Londonskom filharmonijom, kao i BBC orkestrima.

Njegov advokat je rekao da je afera imala "razarajući efekat" na Kanigovu karijeru i da je sada na "intenzivnoj terapiji". On je priznao da je kriv za dva seksualna prestupa nad decom. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading