NAJZGODNIJA PEVAČICA NA SVETU STOJI NA GLAVI I ŠIRI NOGE: Snimljen svaki deo TELA, fras za frasom (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikol Šerzinger pokazala savršeno izvajanu zadnjicu i telo - snimak obara s nogu!

NAJZGODNIJA PEVAČICA NA SVETU STOJI NA GLAVI I ŠIRI NOGE: Snimljen svaki deo TELA, fras za frasom (VIDEO)

Foto: Instagram/nicolescherzinger

Pevačica Nikol Šerzinger je već godinama jedna od najzapaženijih ličnosti u svetu zabave, a mnogi je smatraju za najzgodniju ženu na svetu. Njen besprekoran izgled i savršeno izvajano telo izazivaju divljenje širom sveta, a naročito su upečatljive njene izvajane noge, struk i zadnjica.

Redovne posete teretani i treninzi

Da bi održala svoju formu, Nikol redovno posećuje teretanu i vežba sa ličnim trenerom. Takođe, često je možemo videti kako vežba i u javnosti, a snimci iz teretane i sa plaže gde radi jogu postali su pravi hit na društvenim mrežama. Jedan od najupečatljivijih snimaka prikazuje Nikol kako stoji na glavi i izvodi veoma zahtevne položaje, pokazujući svoju neverovatnu gipkost i izdržljivost.


Joga kao ključna veština

Nikol je poznata po tome što je joga ključni deo njenog režima vežbanja. Ona često ističe koliko joj joga pomaže da održi svoju fleksibilnost i mentalnu ravnotežu, a snimci na kojima izvodi različite položaje jasno pokazuju koliko je posvećena ovoj veštini.

Inspirisana za zdravim načinom života

Pored vežbanja, Nikol takođe pridaje veliki značaj zdravoj ishrani i održavanju balansa između uma i tela. Njen pristup zdravom načinu života inspiriše mnoge njene fanove širom sveta da se posvete svom zdravlju i fizičkoj kondiciji, piše "Espreso".

Nikol Šerzinger je postala simbol savršenog tela i inspiracija mnogima da se posvete vežbanju i zdravom načinu života. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading