MRAČNA TAJNA POZANTE GLUMICE LEDI KRV U ŽILAMA: Kolega je mučki SILOVAO, bila primorana da ABORTIRA!

Autor:

Zabava

30.04.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošlost filmske zvezdi ježi do kostiju!

MRAČNA TAJNA POZANTE GLUMICE LEDI KRV U ŽILAMA: Kolega je mučki SILOVAO, bila primorana da ABORTIRA!

Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Uma Turman, glamurozna glumica koja je osvojila srca publike ulogama u filmovima poput "Ubiti Bila" i "Petparačke priče", rođena je 29. aprila 1970. godine. Njen put ka slavi započeo je krajem osamdesetih godina prošlog veka, nakon uspešne karijere u modelingu koja je kulminirala na naslovnici britanskog "Voga" 1985. godine.

Turman je bila udata za kolegu Garija Oldmana, ali brak je trajao samo dve godine. Nakon toga, stupila je u brak sa Itanom Houkom, sa kojim ima ćerku Maju Rej, a potom je 2002. godine rodila sina Roana. Kasnije je upoznala multimilionera Arpada Busona, za koga se verila i sa kojim ima ćerku Lunu, ali se njihov brak završio razvodom 2014. godine.

Međutim, filmska zvezda je veliku pažnju skrenula kada je javno progovorila o svojoj "mračnoj" tajni, otkrivajući da je imala abortus kao tinejdžerka. Kroz svoje iskustvo, pridružila se negodovanju Teksaškog zakona o zabrani abortusa, ističući da je ta odluka bila najteža u njenom životu, ali da ju je oslobodila i omogućila joj da postane majka kakva je želela da bude.

Republika

Foto: Credit: Ekaterina Chesnokova / Sputnik / Profimedia

Uma Turman

Abortus koji sam imala kao tinejdžerka bila je najteža odluka u mom životu, ona koja me je tada mučila i koja me sada rastužuje, ali je to bio put do života punog radosti i ljubavi koji sam doživela. Izbor da ne zadržim tu ranu trudnoću omogućio mi je da odrastem i postanem majka kakva sam želela i koja sam trebala da budem - objasnila je Uma.

Glumica je takođe otkrila da je bila žrtva seksualnog zlostavljanja od strane producenta Harvija Vajnstina, koji je nedavno osuđen na 23 godine zatvora zbog mnogih napada seksualne prirode. Uma je hrabro ispričala svoju priču, opisujući trenutak kada se suočila sa zlostavljačem i istrajala u borbi protiv njegovih napada.

- Pokušala sam da kažem ne, plakala sam, uradila sam sve što sam mogla. Rekao mi je da su vrata zaključana, ali nikad nisam pritrčala i probala da otvorim kvaku. Kada sam došla kući, sećam se da sam stla ispred ogledala i pogledala svoje ruke i bila tako ljuta na njih što nisu krvave ili nemaju modrice. U takvim situacijama se ili borite ili predate, verovatno. Postajete više ili manje popustljivi, a ja mislim da sam postala manje popustljiva - zaključila je glumica jednom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading