PEVAČ IZVRŠIO SAMOUBISTVO, U OPROŠTAJNOM PISMU OTKRIVENI TRAGIČNI DETALJI: Porodica saznala ISTINU šta mu se desilo u OVOJ hotelskoj sobi!

Autor:

Zabava

29.04.2024

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati pevač izvršio je samoubistvo nakon niza životnih brodoloma.

PEVAČ IZVRŠIO SAMOUBISTVO, U OPROŠTAJNOM PISMU OTKRIVENI TRAGIČNI DETALJI: Porodica saznala ISTINU šta mu se desilo u OVOJ hotelskoj sobi!

Foto: youtube.com/cbs evening news

Tog sudbonosnog 5. aprila 1994. godine, svet je izgubio jednog od najuticajnijih muzičara svog vremena - Kurt Kobejn, frontmen grupe Nirvana. Njegova smrt ostavila je tugu i nevericu širom sveta, ali i postavila pitanja koja i danas traže odgovore.

Kurt Kobejn je tokom svog života patio od duboke tuge i emotivnih trauma. Razvod roditelja kada je imao samo devet godina ostavio je neizbrisiv pečat na njegovu dušu, a osećaj usamljenosti samo se pogoršavao njegovom iznenadnom slavom. Ovi događaji obeležili su njegovu ličnost i stvarali unutrašnje demone sa kojima se borio tokom čitavog života.

Foto: Profimedia

Kurt Kobejn

Nakon što se oženio Kortni Lav i dobio ćerku Frances, činilo se da je Kobejn pronašao neku vrstu mira. Međutim, i pored spoljašnjeg uspeha, unutrašnje borbe su ostale prisutne. Nakon njegove tragične smrti, pojavili su se glasovi koji su dovodili u pitanje zvaničnu verziju događaja. Postojala su nagađanja o mogućem ubistvu ili drugim nečasnim radnjama koje su pratile Kobejnovu smrt.

Iako većina ljudi i zvanične vlasti smatraju da je Kurt Kobejn izvršio samoubistvo, pitanja o njegovoj smrti i dalje ostaju neodgovorena. Tajna koja okružuje njegov kraj dodatno je narušila mir i pružila materijal za brojne teorije zavere i spekulacije.

Foto: Wikipedia

Kurt Kobejn


Kurt Kobejn je ostavio neizbrisiv trag u muzici i kulturi, ali i mračnu senku tajni i nedoumica koje prate njegovu preranu smrt. I dok se svet seća njegovog genija, pitanja o tome kako je završio njegov život ostaju bez odgovora.

Razvod roditelja je bio najteži događaj u njegovom životu, i mnogi veruju da je na kraju doprineo smrti Kurta Kobejna. Kobejn je prestao da jede i, u jednom trenutku, čak je morao biti hospitalizovan zbog malnutricije. U međuvremenu, postajao je sve više besan.

Dan nakon njihovog pojavljivanja u emisiji "Saturday Night Live", nakon trenutka kada je "Nevermind" skinuo Majkla Džeksona sa prvog mesta na top-listama, njegova supruga, Kortni Lav, probudila se pored kreveta u hotelskoj sobi i zatekla ga licem nadole. Predozirao se drogom koju je izabrao da se uništava, heroinom, ali je ona uspela da ga oživi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading