Tom Kruz "ŠUTNUO" devojku, a sada je otkriveni i PRAVI RAZLOG za to! OGLASIO SE I NJEN BIVŠI MUŽ!

Autor:

Zabava

29.03.2024

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da je holivudski zavodnik raskinuo vezu s Ruskinjom Elsinom Kajrovom pokrenula je mnoga pitanja.

Tom Kruz "ŠUTNUO" devojku, a sada je otkriveni i PRAVI RAZLOG za to! OGLASIO SE I NJEN BIVŠI MUŽ!

Foto: Shutestock

Glumac Tom Kruz i 25 godina mlađa Ruskinja Elsina Kajrova raskinuli su ljubavnu vezu posle nekoliko meseci zabavljanja, a sada je isplivao i pravi razlog zbog kojeg je holivudski zavodnik odlučio da "šutne" ovu zanosnu lepoticu.

Kako prenose strani mediji, Kruz je navodno raskinuo s Elsinom kako bi izbegao potencijalne probleme s njenim bivšim suprugom, ruskim oligarhom Dmitrijem Cvetkovim. Nakon što je saznao da njegova bivša supruga ljubi holivudskog glumca, Dmitrij je u intervjuu za Daily Mail izneo detalje njihovog braka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elsina Khayrova (@elsina_k)

Njihov razvod dospeo je na naslovne strane nakon što je Elsina optužena za skrivanje imovine od svog bivšeg supruga, uključujući svoju kolekciju torbica od milion funti. Bogati Rus je savetovao Kruza da "drži oči širom otvorene, a novčanik na sigurnom". 

Prema navodima medija, Kruz se zbog toga jako zabrinuo.

- On trenutno snima, a ne može da se koncentriše na film ako njen bivši suprug svaki put kada ga glumac spomene u medijima izgovori svašta. Jednostavno, nisu hteli da imaju nikakvog posla s njenim bivšim suprugom koji svakih nekoliko nedelja smišlja nešto ružno šta će da kaže - rekao je neimenovani izvor za Page Six.

Svojevremeno je Elsinin bivši suprug Kruza nazvao svojim omiljenim glumcem i otkrio da je film "Širom zatvorenih očiju" pogledao čak 30 puta. Ruski bogataš je izjavio da bi voleo da ga Kruz glumi u filmu koji će biti rađen po njegovom životu. 

- Rekao sam producentu da je jedini glumac koji me može glumiti Tom Kruz. Iste smo visine i težine i bila bi mi čast kad bi se to dogodilo. Nisam mogao da se setim nikoga boljeg da me glumi od Toma Kruza. Nadam se da ću ga jednog dana sresti kako bismo razgovarali o ovom projektu - rekao je Dmitrij.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading