GLUMICA PRIJAVILA SUPRUGA POLICIJI: Napao je i pretio SAMOUBISTVOM pred njihovim sinom! SKANDAL!

Autor:

Zabava

10.11.2023

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavna glumica i pevačica prijavila oca svog deteta policiji, hitno zatražila zabranu prilaska!

GLUMICA PRIJAVILA SUPRUGA POLICIJI: Napao je i pretio SAMOUBISTVOM pred njihovim sinom! SKANDAL!

Foto: Shutterstock

Kiki Palmer, američka glumica, pevačica, reperka i TV ličnost, traži zabranu prilaska za Darijusa Džeksona, kao i starateljstvo nad njihovim osmomesečnim sinom Leodisom. Kiki (30) optužila je Džeksona (29) da ju je više puta zlostavljao tokom dvogodišnje veze, prenosi "Us Weekly".

Republika

Foto: Profimedia

Kiki Palmer i Darijus Džekson

Ona tvrdi da ima snimak sa sigurnosne kamere incidenta koji se dogodio 5. novembra, kad je on, kako pevačica navodi, upao u njenu kuću bez dozveo, a zatim joj zapretio, pre nego što ju je uhvatio za vrat, udario je, bacio preko kauča i ukrao telefon.

Kiki je navela da je bilo više slučaja fizičkog nasilja, kao i da je on uništio njenu ličnu imovinu, uključujući dnevni, naočare, kao i da je bacao njene stvari na ulicu i ključeve od automobila, kako bi je sprečio da pobegne. Ona tvrdi i da ju je on tukao pred njihovim sinom, da ju je psovao, kao i da je pretio da će se ubiti ako ga ona ostavi.

Republika

Foto: Profimedia

Ašer i Kiki Palmer

U svojon izjavi, Kiki navodi da se njihova veza zauvek završila u oktobru. Podsetimo, ranije ove godine došlo je do skandala kad ju je on javno ocrnio zbog odevne kombinacije koju je nosila na Ašerovom koncertu. Njih dovje su počeli da se zabavljaju u avgustu 2021. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading