LAŽIRALA SOPSTVENU SMRT! Margo Robi iz OSVETE iscenirala SAMOUBISTVO!

Autor:

Zabava

22.07.2023

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Margo Robi svojevremeno je iz hira i osvete iscenirala sopstvenu smrt.

LAŽIRALA SOPSTVENU SMRT! Margo Robi  iz OSVETE iscenirala SAMOUBISTVO!

Foto: shutterstock

Glumica Margo Robi, trenutno najpoznatija kao Barbi iz istoimenog filma, svojevremeno je uz pomoć kuhinjskog noža i kečapa svojoj bebisiterki priredila neprijatnu situacija. Naime, ona je sopstvenu smrt lažilara kako bi joj se vratila devoka koja ju je ranije čuvala. 

- Došla je nova bebisiterka, a ja sam volela prethodnu, Taliju, koja je imala 16 godina i ja sam je smatrala mnogo „kul" osobom. Ta druga, starija žena, njom nikako nisam bila zadovoljna - pričala je Margo u intervjuu za „BBC Radio 2", pa dodala:

Republika

Foto: shutterstock

Margo Robi iscenirala sopstvenu smrt

- Pomislila sam: „Sad ću ja tebi pokazati". Uzela sam onaj veliki kuhinjski nož, kečap i legla gola na pločice, pa se polila kečapom... Nož sam odložila pored sebe i čekala sam 45 minuta da me nađe.

Kada ju je dadilja ugledala , počela je da vrišti na sav glas. a Robijeva je s osmehom dodala „da je bilo vredelo čekati je" za takvu reakciju.

- Iscenirala si sopstvenu smrt - izjavio je Rajan Gosling (Ken iz filma o čuvenoj lutki).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading