PRVO JAVNO POJAVLJIVANJE KEJT I PRINCA VILIJAMA NAKON HARIJEVIH OPTUŽBI: O njihovoj reakciji na pitanje o memoarima dugo će se pričati (VIDEO)

Autor:

Zabava

13.01.2023

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Surovo!

PRVO JAVNO POJAVLJIVANJE KEJT I PRINCA VILIJAMA NAKON HARIJEVIH OPTUŽBI: O njihovoj reakciji  na pitanje o memoarima dugo će se pričati (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

"Nikad se ne žali, nikad ne objašnjavaj", mantra je britanske kraljevske porodice kada je reč o skandalima, a toga se drže i trenutno dok ceo svet govori o eksplozivnim memoarima princa Harija koji je (ponovo) otkrio brojne detalje o svom životu, ali nije štedeo ni ostale članove.

Iako je zvaničan stav palate da knjigu neće komentarisati, jasno je da pitanja novinara o nečemu što je preko noći postalo globalna tema neće moći da izbegnu. Pitanja su dočekala njegovog brata, princa Vilijama, i njegovu suprugu, Kejt Midlton, tokom njihove posete novoj bolnici u Liverpulu.

- Planirate li da ikad komentarišete Harijevu knjigu - pitao je Vilijama jedan novinar, ali princ ga je potpuno ignorisao.

- Jeste li imali priliku uopšte da pročitate knjigu svog brata - pitao ga je nešto kasnije još jedan novinar, ali i to pitanje je ignorisano.

Međutim, iako Vilijam nije ništa izgovorio, stručnjaci za govor tela su za britanski Mirror objasnili šta su otkrili njegovi gestovi, pokreti i držanje.

Stručnjakinja Džudi Džejms tvrdi da su i Vilijam i Kejt odavali znakove "unutrašnje napetosti", pa je tako, na primer, primetila da su često dodirivali i proveravali svoju odeću.

- Par je odavao znakove koji su nam dali da naslutimo da skrivaju neku vrstu unutrašnje napetosti zbog onog što je Hari otkrio u knjizi dok su im dobacivali pitanja na njihovom prvom zvaničnom izlasku nakon objave memoara - rekla je Džudi.

 

 

- Dok su izlazili iz automobila, njihovi osmesi su delovali bledo, a iako su se osmehivali u automobilu i to je delovalo slabo i ukočeno - pojasnila je.

Posebno joj je za oko zapeo jedan gest princa Vilijama.

- Vilijam koristi jedan gest koji odaje moguću anksioznost. Podiže ruku kao da proverava kravatu, iako nosi džemper, i stavlja je na grlo, što je gest koji odaje ranjivost - ukazala je Džudi.

- Njegovo mahanje gomili ima sličnosti s Harijevim mahanjem fanovima ispred studija Stivena Kolberta. Obojica signaliziraju potrebu za odobravanjem i prijateljstvom ovim skromnim, prijateljskim mahanjem otvorenih dlanova. No, dok je kod Harija propraćena blještavim pobedničkim osmehom, Vilijamu se skromnost vidi i na licu - opisala je stručnjakinja.

- Kejt i Vilijam ovde, kao i obično ogledalo su jedno drugo, pokreću se naizgled kao jedna osoba dok pozdravljaju svoje domaćine-  dodala je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
1999

13.01.2023 15:16

POBIJTE SE ENGLESKI SMECARI

Anna

13.01.2023 15:48

Dosta vise ovih “strucnjaka ” za govor tijela.Nema kakvih strucnjaka nema (pametnjakovica) , polusvijeta koji prodaje maglu!