POTVRĐEN NASTAVAK KULTNOG FILMA "GLADIJATOR" NAKON 23 GODINE OD ORIGINALA: Otkriveno kada počinje snimanje, ovo su detalji!

Autor:

Zabava

06.01.2023

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Film "Gladijtor" dobija nastavak.

POTVRĐEN NASTAVAK KULTNOG FILMA "GLADIJATOR" NAKON 23 GODINE OD ORIGINALA:  Otkriveno kada počinje snimanje, ovo su detalji!

Foto: Jutjub/ Paramount Movies

Glasine o nastavku filma "Gladijator" traju već pet godina nakon što je reditelj Ridli Skot nagovestio potencijalni scenario koji bi mu omogućio da oživi svet koji su na filmskom ekranu dočarali glumci Rasel Krou i Hoakin Feniks.

I sada, 23 godine nakon originala, produkcijski tim organizovao je kasting za glavne uloge u novom filmu. Pretpostavlja se da će snimanje biti zakazano za maj ove godine, piše The Sun.

Republika

Foto: Jutjub/ Paramount Movies

 

 

Za lokacije snimanja filma odabran je marokanski grad "Uarasat" koji zbog predivnih pejzaža ima reputaciju omiljenog mesta za filmske stvaraoce.

Detalji zapleta ostaju u tajnosti nakon što je autralijski muzičar Nik Kejv još ranije izneo svoju verziju scenarija, a u kojem se lik Maksimus Rasela Kroua "vraća iz mrtvih".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading