PREMINULA POZNATA INFLUENSERKA! Imala je 25 godina i jednogodišnjeg sina za kog je prikupljana novac, PREDOSETILA JE SMRT?

Autor:

Zabava

23.12.2022

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzrok smrti nije poznat još uvek.

PREMINULA POZNATA INFLUENSERKA! Imala je 25 godina i jednogodišnjeg sina za kog je prikupljana novac, PREDOSETILA JE SMRT?

Foto: Pixabay

Sveća

Influenserka i model Rejčel Kejtlin, poznatija kao Rejčel Mi, preminula je u 25. godini, a uzrok njene smrti još nije poznat.  Ona je bila veoma popularna, aktivna na mrežana OnlyFans i Playboy gde je zarađivala novac.

Imala je jednogodišnjeg sina, za kog je neposredno pred smrt otvorila GoFundMe stranicu za prikupljanje novca za budućnost njenog sina, kao da je predosetila smrt.

- Ovaj Božić će biti prvi za Kajra, i njegova mama neće biti sa njim, svi smo tako tužni zbog ove užasne vesti, ovaj svet je izneverio je tako lepu mladu devojku... Osećamo da možemo da prikupimo sredstva za Kajrovu budućnost samo da bismo malo rasteretili Rejčelinu porodicu i pomogli na neki način. Ili čak da damo Kajru malo prednosti u životu prikupljajući sredstva u znak sećanja na njegovu prelepu majku - prenose domaći mediji.

Drugi GoFundMe je postavljen navodno u ime porodice modela za potrebe troškova njene sahrane, a prikupljeno je 5.000 funti od potrebnih 10.000 funti. Sav novac koji ostane će pripasti infulenserkinom sinu Kajru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading