NAJGORE JE KADA JE ŽENA IMALA SAMO JEDNOG! Zlata bez dlake na jeziku, otkrila detalje svoje intime: ON je najbolji muškarac!

Autor:

Zabava

23.12.2022

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlata Petrović prvu noć legla u krevet sa Pejom.

Kako je rekla emotivnog partnera nema, ali da kada je čovek zadovoljan na brojnim poljima, uvek nešto mora da fali. Nikada nije krila i da joj prilaze mlađi muškarci.

- Pa dobro to se zna, ne samo za mene, tu pravila ne postoje. Neka žiškica se pojavi ili je nam, što bi mi sad starije žene otišle u kontejner - priča Zlata i otkriva koji su muškarci bolji u krevetu:

Republika

Foto: Nikola Mutić

Zlata Petrović o mlađim muškarcima

- Onaj kog volite, on vam je najbolji u svemu. Tu nema boljeg ili goreg, ili žena, ono što tebi prija ne najbolje. Pravila ne postoje.

Zlata kaže da ne bi imala ništa protiv da joj sin oženi starletu, jer je najvažnije kakvi smo kao osobe, a ne da osuđujemo, te priznaje da se i sama suočavala sa brojnim predrasudama ljudi.

- Da mene pita, ne bih imala ništa protiv. Ja volim kada ljudi prođu sve, već onda znaš nešto. Najgore je kada je žena imala samo jednog muškarca, to je istina - priča ona i otkriva svoje mišljenje o kombinacijama:

Republika

Foto: Nikola Mutić

Zlata Petrović o kombinacijama

- Zašto da osuđujemo se*s na jednu noć ako nekome to prija. Svako je gospodar svog života. Pa i ja sam s Pejom prvu noć legla u krevet, bila je kombinacija i mi smo dobili dete, a kasnije postali muž i žena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mile lala

24.12.2022 09:37

Čega se pametan i pošten stidi.....