BIZARNO! Nikolas Kejdž (58) je bio ubeđen da je VANZEMALJAC, zapanjio se kada mu je doktor rekao da ima "normalne organe"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolas Kejdž šokirao je javnost novom izjavom o svom detinjstvu, istakavši da je mislio da nije sa ove planete.

BIZARNO! Nikolas Kejdž (58) je bio ubeđen da je VANZEMALJAC, zapanjio se kada mu je doktor rekao da ima "normalne organe"

Foto: Tanjug/AP

Holivudski glumac Nikolas Kejdž govorio je o svom detinjstvu i osećanju da je bilo drugačije od druge dece, otkrivši da je bio iznenađen kada je saznao da ima "normalne organe i normalan skelet", jer je, kako ističe, kao dete bio ubeđen da je vanzemaljac.

Kejdž (58) rekao je za jedan američki časopis da je imao problema u vezi sa ljudima i da je društveno neprijatan, kao i da je bio šokiran kada je saznao da nije "sa Marsa".

- Moj otac mi je rekao da se osećao kao da mora da mi se predstavi jer sam bio vanzemaljac. Bio sam šokiran onog dana kada sam kao dete otišao kod lekara i saznao da imam normalne organe i normalan skelet jer sam bio siguran da sam sa druge planete - istakao je glumac, a zatim dodao:

- Imao sam poteškoća da se povežem sa drugim ljudima. Kada sam video Dejvida Bouvija u filmu "Čovek koji je pao na zemlju", shvatio sam da moram nešto da uradim. Tako sam postao glumac - otkrio je dobitnik prestižne nagrade "Oskar".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nikolas Kejdž

Ekscentrični glumac rođen je kao Nikolas Kim Kopola, nećak reditelja Kuma Frensisa Forda Kopole, a Kejdž je prihvatio svoje radno ime kako bi izbegao nepotizam na poslu i tvrdi da je inspiraciju dobio od Marvelovog superheroja, Luk Kejdža.

Njegove neobične "ludosti" često dospevaju na naslovne strane jer mu je uspeh slavne ličnosti omogućio niz bizarnih kupovina. To uključuje fosile dinosaurusa, skupljene glave, albino kobre, egzotična umetnička dela, navodno ukletu vilu i veoma čudan mauzolej u Nju Orleansu.

Naime, kako se pisalo, holivudska zvezda kupila je raskošnu grobnicu sa cementnom piramidom kako bi navodno osigurala savršeno mesto za večni odmor kada za to dođe vreme. Ono što je posebno zanimljivo, jeste činjenica da se radi o čuvenom groblju, gde se takođe nalazi i grobnica čuvene Mari Lavo, kraljice vudu magije.

Republika

Foto: youtube.com/GQ

Nikolas Kejdž

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading