KIJANU RIVS DOLAZI U SRBIJU! Holivudski glumac uskoro stiže u Beograd, voli Đokovića, a evo zbog čega će posetiti našu zemlju

Autor:

Zabava

03.12.2022

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rivs će ovu posetu Srbiji iskoristiti i da novčano pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija.

KIJANU RIVS DOLAZI U SRBIJU! Holivudski glumac uskoro stiže u Beograd, voli Đokovića, a evo zbog čega će posetiti našu zemlju

Foto: Tanjug/AP

Popularni glumac holivudskih blokbastera, Kijanu Rivs, će početkom naredne godine doći u Beograd kako bi se sreo sa obožavaocima njegovog strip serijala. Naime, Kijanu je koscenarista stripa na koji je Srbija prva posle Amerike otkupila prava, što je glumca naročito oduševilo.

- Kijanu je čuo lepe reči od kolega koji su snimali u našoj zemlji. Osim toga, ima nekoliko prijatelja s Balkana, a i veliki je fan Novaka Đokovića. Inače, njegov strip je bio jedno od najtraženijih izdanja na nedavno održanom beogradskom Sajmu knjiga - rekao je izvor za Kurir.

- Poseta će trajati nekoliko dana i on želi da obiđe sve turističke atrakcije o kojima je slušao i čitao ranije. To će više biti privatna poseta, ali će on, u dogovoru sa svojim timom, jedan dan sigurno odvojiti za druženje i upoznavanje s fanovima stripa, kojih je u našoj zemlji ogroman broj - dodao je izvor.

Foto: printskrin/TikTok/unreal_keanu

Kijanu Rivs dolazi u Srbiju

Kako se dalje navodi, Rivs će ovu posetu Srbiji iskoristiti i da novčano pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija.

- Poznato je da je Rivs najveći deo svog bogatstva podelio, jer mu je neugodno koliko zarađuje. Daje svima – fanovima, saradnicima, bolesnima za lečenje. On je donirao 70 odsto zarade od filma "Matriks" za pronalazak leka za obolele od leukemije. Sigurno je da će i kod nas ostaviti veliki novčani prilog nekoj organizaciji ili ustanovi za koju njegov tim proceni da je adekvatna - zaključio je izvor.

Glumčev strip nosi naziv "BRZRKR" i najskuplji je kviz u istoriji na jednoj poznatoj platformi, kao i najprodavaniji strip serijal u poslednjih 25 godina. Isti je objavljen početkom septembra i za samo tri dana prodat je u 650.000 primeraka.

Foto: shutterstock

Kijanu Rivs sa devojkom Aleksandrom Grant (49)

- Stvaranje i učestvovanje u pisanju stripa bilo je vrlo uzbudljivo iskustvo, budući da obožavam stripove još od detinjstva. Stripovi su imali značajan umetnički uticaj tokom cele moje karijere - izjavio je Kijanu Rivs tim povodom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading