MILICA I BORA DAJU SINU IME PO NAŠEM NAJBOLJEM KOŠARKAŠU! Voditeljka progovorila o TRUDNOĆI, evo šta im je velika želja

Autor:

Zabava

14.09.2024

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti par planira proširenje porodice!

MILICA I BORA DAJU SINU IME PO NAŠEM NAJBOLJEM KOŠARKAŠU! Voditeljka progovorila o TRUDNOĆI, evo šta im je velika želja

Foto: ST/Vladimir Lukić

Bivša učesnica "Zadruge" i voditeljka Red televizije, Milica Kemez, trenutno je veoma zauzeta brojnim poslovnim obavezama i nadgledanjem radova na izgradnji kuće koju gradi sa suprugom Borom Santanom. Kako je istakla, svaki minut joj je isplaniran, od rane jutarnje emisije do obilaska gradilišta kako bi proverila napredak radova.

Svaki minut mi je isplaniran. Radim jutarnji, svoju novu autorsku emisiju, onda trčim na plac da proverim kako teku radovi. Sada sam direktno iz salona došla ovde da bih stigla na početak predstave - rekla je Milica na premijeri predstave "Lu", koja se održala u pozorištu Željka Mitrovića, pa otkrila kako teku radovi:

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milica Kemez na premijeri predstave "Lu"

Za sada smo na kući uradili temelj koji je urađen u mojoj režiji, to moram da naglasim. Kažu da bi to trebalo da bude gotovo do kraja septembra i bio bi red da se završi posle četiri godine. Posle mi predstoje ti unutrašnji radovi.

Nakon gala svadbe, Milica je otkrila da ona i Bora planiraju proširenje porodice, ali da će se fokusirati na tu ideju tek nakon završetka ključnih obaveza do kraja ove godine.

To nam je svakako u planu, kad se završe te neke ključne stvari do kraja ove godine. Pa od sledeće bi mogli da radimo na tome. Naravno da to priželjkujemo - izjavila je Milica Kemez, prenosi Informer.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milica Kemez i Bora Santana planiraju blizance

Inače, Milica Kemez je otkrila da priželjkuje blizance, kao i imena koja bi im zajedno sa svojim partnerom dodelila.

- Volela bih da imam dečaka i devojčicu, blizance. Volela bih da mi se sin zove Mateo, a Bora bi voleo Bogdan. Ja mu kažem da je to zbog košarke, a on kaže da nije, ali 100% jeste. A za ćerku mi je lepo Irina - izjavila je bivša zadrugarka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading