JELENU MARINKOVIĆ HITNO ISPRATILO OBEZBEĐENJE! Momentalna REAKCIJA produkcije zbog NAPADA na Ivana! ŠOK! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog nepoštovanja pravila Velikog šefa, učesnica "Elite 8" odmah kažnjena!

JELENU MARINKOVIĆ HITNO ISPRATILO OBEZBEĐENJE! Momentalna REAKCIJA produkcije zbog NAPADA na Ivana! ŠOK! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Pink TV

Tokom prethodne večeri, Jelena Ilić fizički je napala bivšeg partnera Ivana Marinkovića, kada je skočila na njega s leđa i izgrebala ga po licu. Nakon incidenta usledila je hitna reakcija pripadnika obezbeđenja, koji su ščepali učesnicu "Elite 8" i izveli je iz Bele kuće, a zatim i odluka Velikog šefa.

Naime, iako je rijaliti format poznat po svojim dramatičnim obrtima, nasilje je nešto što je strogo zabranjeno i kažnjivo. Kako je Jelena prekršila jedno od osnovnih pravila boravka na imanju u Šimanovcima, produkcija je donela odluku da je drastično sankcioniše, i to u iznosu mesečnog honorara.

S obzirom na to da je bivša Marinkovićeva partnerka jedna od plaćenijih rijaliti igrača ove sezone, pretpostavlja se da je u pitanju veliki iznos.

Podsećanja radi, dok je Ivan sedeo za crnim stolom, potpuno nesvestan onoga što sledi, Jelena mu je prišla s leđa i iznenada ga napala. Kako se može videti na snimku koji je osvanuo u javnostu, počela je da ga grebe po licu, što je izazvalo Ivanovu burnu reakciju – počeo je da viče i kuka na sav glas, što je dodatno uznemirilo prisutne.

 

 

Inače, ovo nije prvi put da je Jelena napala Ivana u "Eliti 8". Naime, Marinković je nedavno u jutarnjim časovima istakao da su imali intimne odnose noć pre nego što su ove sezone kročili na imanje u Šimanovcima, na šta je Ilićeva reagovala burno i fizički ga napala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading