BOJANA NAPALA KAČAVENDU, PA IZNELA ŠOK DETALJE O NJENOJ PROŠLOSTI: Evo čime se Milena bavila DEVEDESETIH GODINA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda nije prećutala Bojani Pavlović!

BOJANA NAPALA KAČAVENDU, PA IZNELA ŠOK DETALJE O NJENOJ PROŠLOSTI: Evo čime se Milena bavila DEVEDESETIH GODINA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša takmičarka rijalitija ,,Elita 7" Bojana Pavlović na Instagram profilu rešila je da nastavi sa nekadašnjom cimerkom iz Bele kuće, Milenom Kačavendom

Naime, Bojana je objavila Mileninu fotogorafiju sa žurke povodom kraja rijalitija, a potom iznela žestoke uvrede na njen račun. Bojana je to uradila, kako bi odgovora Mileni prethodno na prozivke koje je izgovorila na njen račun. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bojana Pavlović

 

- Vratiću te u devedesete gde si i švercovala naftu i cigare bogougodno! A mogu i da te odvedem u rusku kliniku kod doktora Vorobjeva da te vrati na fabričko podešavanje, jer su ti drugi platili lečenje buržujko u pokušaju - napisala je Bojana na Instagram storiju. 

Republika

Foto: Instagram.com

Bojana Pavlović napala Milenu Kačavendu na Instagramu

Kačavenda nije štedela ni bivšu cimerku Bojanu Pavlović, pa joj je odgovorila na prozivke putem društenih mreža:

- Što se tiče inspektorke bez pancira, iz planetarijuma vasionske endosfere, tzv Zubić vile, ona može da skokne da me ofarba ispred kapije Elitnog imanja doduše jer tamo više nema pristupa ili eventualno da skokne do hotela Izvor u Aranđelovcu gde lečim psihu u spa od takvih sisača neurona. Šta joj je preostalo osim da zarađuje na Tik Toku kad već nije zaradila svoje honorare! Izvinjavam se ali ne pratim likove i delo nebitnjakovica, njih će ubuduće pratiti fanovi iz policijskih uprava grada Beograda ako imaju za kartu da dođu u isti - napisala je Kačavenda.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading