TRUDNA DALILA DRAGOJEVIĆ?! Bivša rijaliti učesnica nikad srećnija, EVO ŠTA JE ODALO! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

04.09.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi sa nestrpljenjem iščekuju zvaničnu potvrdu!

TRUDNA DALILA DRAGOJEVIĆ?! Bivša rijaliti učesnica nikad srećnija, EVO ŠTA JE ODALO! (GALERIJA)

Foto: instagram.com/dalila_dragojevic_official

Dalila Dragojević, bivša učesnica rijaliti programa "Zadruga" i voditeljka, odlučila je da svoj 31. rođendan proslavi na neobičan način - u Americi, u društvu svog dečka. Umesto uobičajenih rođendanskih proslava, Dalila je odabrala da ovaj poseban dan obeleži istražujući popularne destinacije u Sjedinjenim Američkim Državama, a njen boravak je bio ispunjen avanturom i novim iskustvima.

Tokom boravka u Americi, Dalila je redovno delila fotografije i utiske sa putovanja na društvenim mrežama, posebno na Instagramu. Njene objave pokazivale su kako uživa u svakom trenutku provedenom sa svojim partnerom, istražujući različite atrakcije i uživajući u novim iskustvima. Fotografije su prikazivale srećan par kako se zabavlja i istražuje, a njihov entuzijazam i sreća su se jasno videli u svakom postu.

Pored slikovnog materijala sa privatne proslave, Dalila je na svom Instagram profilu podelila i emotivnu poruku, u kojoj je prikazala poklon koji je dobila za rođendan. Na prvi pogled, njen izgled je delovao elegantno i blistavo, što je podstaklo mnoge njene pratioce da se zapitaju da li je možda u blagoslovenom stanju. Sumnje su dodatno podgrejale reči prijateljice u poruci koja je Dalilu oslovila sa "debela", što se često koristi kao šala upućena trudnicama.

 

 

Poruka prijateljice glasila je: "Draga moja debela drugarice, neka ti je najsrećniji rođendan i sve što dolazi." Ova poruka je izazvala spekulacije među pratiocima, koji su počeli da nagađaju da li Dalila možda očekuje bebu.

S obzirom na to da Dalila i njen dečko još uvek nisu zvanično potvrdili ili opovrgli ove sumnje, zainteresovani pratioci i obožavaoci čekaju s nestrpljenjem bilo kakve potvrde o mogućim lepim vestima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading