ŠOKANTNO SAZNANJE! Janjuš otkinuo za rijaliti takmičarkom KOJA JE BILA MUŠKARAC - JAVNOST ZGROŽENA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljudi trljaju oči u neverici!

ŠOKANTNO SAZNANJE! Janjuš otkinuo za rijaliti takmičarkom KOJA JE BILA MUŠKARAC - JAVNOST ZGROŽENA!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Bivši učesnici "Zadruge", blizanci Mika i Giba Vasić, promenili su pol i imena, pa se sada zovu Ana i Ivana Nikolić.

Foto: Instagram.com/devil_and_angel12345

Mika i Giba

Dok se Ivana, kako njena sestra otkriva, udala bogato, te uživa daleko od očiju javnosti, Ana se sprema da sa svojim emotivnim partnerom, dečkom iz Prokuplja, uskoro uđe u "Elitu 8" kao prva transrodna osoba koja je kročila u Belu kuću.

Ova vest šokirala je mnoge fanove rijalitija, a li je očigledno sasvim impresionirala veliku rijaliti zvezdu, Marka Janjuševića Janjuša, te je u javnost isplivala informacija da je Janjušević navodno "bacio oko" na Miku.

Naime, jedna Instagram stranica koja se bavi popularnim rijalitijem je objavila snimak Mike i Gibe, odnosno danas Ane i Ivane, primetila je da je Janjuš ispod pomenute objave priznao da ima sklonosti prema Miki, te da bi polno opštio sa njom.

- Kod mene komentarisao ispod njihove slike da bi posedovao na noć Miku - stajalo je u opisu na jednoj Instagram stranici.

"Rekao Janjuš da bi Miku, da mu se Giba ne sviđa", "Ne znaš ko je gori", "Sve kultura do kulture", "Janjuš i kretrijum. On bi i u mišju rupu stavio svoj organ, važno da je rupa. Prostak", "Odvratni gadovi ološi", samo su neki od komentara nakon ovog saznanja na pomenutoj društvenoj mreži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading