CAR OPET MALTRETIRA ALEKS?! Nikolićka krije šta se stvarno dešava! Hrvat pravi velike probleme zbog deteta!

Autor:

Zabava

05.08.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Volela bih da budemo dostojanstveni, da pamtimo samo lepe stvari, a činjenica je da ih je bilo mnogo. Ne želim da kažem ništa loše za Filipa, bez obzira na sve, rekla je Aleksandra nedavno.

CAR OPET MALTRETIRA ALEKS?! Nikolićka krije šta se stvarno dešava! Hrvat pravi velike probleme zbog deteta!

Foto: ATA images, Instagram.com, Shutterstock

Bivši učesnici rijalitija "Zadruga" Aleksandra Nikolić i Filip Car opet imaju ozbiljne probleme u svom odnosu! Naime, kako prenose pojedini domaći mediji, Car opet pravi probleme jer Aleksandru blati na svakom koraku, a ona ga je u više navrata molila da bude fer i ne pljuje majku svog deteta svugde. 

Kako se pričalo ranije, navodno je Filip samo nekoliko puta video dete jer je Aleksandra imala obaveze, te ga je to najviše razbesnelo i dovelo do toga da je pljuje na svakom koraku. Ubrzo se Aleksandra i oglasila, te joj nije jasno zbog čega Car ne prestaje da je urniše. 

Foto: ATA Images, Zadruga/official

Filip Car i Aleksandra Nikolić

 

- Volela bih da budemo dostojanstveni, da pamtimo samo lepe stvari, a činjenica je da ih je bilo mnogo. Ne želim da kažem ništa loše za Filipa, bez obzira na sve - rekla je Aleksandra za Skandal. 

Inače, bivši takmičar "Zadruge" Filip Car poznat je sad po Tik-tok mečevima, gde vrlo često ima burne reakcije. Jedna od reakcija je izazvala veliku pažnju korisnika društvene mreže Instagram.

Foto: Tamara Plavšić

Aleksandra Nikolić

 

Naime, poznato je da Car više nije u dobrim odnosima sa Aleksandrom Nikolić, inače majkom njegovog deteta, te da su se već nekoliko puta prozivali preko medija, ali i društvenih mreža. 

Sada je Car otkrio da je pokušao da stupi u kontakt sa Aleksandrom, ali da ona nije želela da se pomiri, zbog čega su mu svi zamerili što uopšte iznosi takve informacije, budući da je ona majka njegovog deteta i da bi trebalo da je zbog toga poštuje. 

Ja uvek kažem istinu, ja sam do neki dan pokušao s Aleksadrom da spustim loptu, da nađem zajednički jezik, da se čujemo, da budemo zajedno, ali to izgleda teško  - rekao je Filip Car u lajv prenosu na Tik-toku. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading