ŠTA SE DESILO SA FILIPOM CAREM?! U Crikvenici svi zabrinuti, OVA SLIKA otkrila ŠOK DETALJE o njegovom stanju!

Autor:

Zabava

02.08.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car objavio fotografiju koja je digla veliku prašinu!

ŠTA SE DESILO SA FILIPOM CAREM?! U Crikvenici svi zabrinuti, OVA SLIKA otkrila ŠOK DETALJE o njegovom stanju!

Foto: ATA Images, Zadruga/official

Bivši rijaliti takmičar Filip Car podsetio se svoje posete Parizu prošle godine, kada je sa tadašnjom devojkom Aleksandrom Nikolić uživao u prestonici ljubavi. Na svom Instagram profilu, Filip je objavio fotografiju koja je izazvala veliku pažnju javnosti i digla prašinu među njegovim pratiocima.

Na ovoj fotografiji, Filip i Aleksandra poziraju ispred čuvenog Ajfelovog tornja, simbola Pariza i jedne od najpoznatijih građevina na svetu. Uz fotografiju, Filip je napisao emotivnu poruku u kojoj se prisjetio lepih trenutaka provedenih sa Aleksandrom i istakao značaj ove posete za njihovu vezu.

Foto: Instagram.com

Flip Car se slikao ispred Ajfelovog tornja

 


Međutim, ova objava izazvala je buru reakcija među Filipovim pratiocima na Instagramu. Mnogi su odmah pomislili da se Filip ponovo vratio na isto mesto sa novom devojkom, što je izazvalo brojne spekulacije i komentare ispod fotografije. Mnogi su se zapitali da li je ovo znak da je Filip možda obnovio svoju vezu sa Aleksandrom ili je možda u vezi sa nekom drugom devojkom koju krije od javnosti.

Filipova objava izazvala je lavinu komentara, ali on se još uvek nije oglasio povodom ovih spekulacija. Ipak, njegova objava budi emotivna sećanja na lepe trenutke provedene u Parizu, ali istovremeno otvara i pitanje da li je Filip možda započeo novu ljubavnu priču. Ostaje da vidimo da li će se Filip oglasiti povodom ove situacije i razjasniti sve nedoumice koje su se pojavile nakon ove objave na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading