DOK JOJ DEČKO RADI, IVA CICE HLADI! Grgurićeva opet zaljubljena!

Autor:

Zabava

30.07.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iva Grgurić je navodno opet u vezi i to sa uspešnim biznismenom

DOK JOJ DEČKO RADI, IVA CICE HLADI! Grgurićeva opet zaljubljena!

Foto: instagram iva grguric

Iva Grgurić, nakon što je odnela pobedu u rijalitiju "Zadruga", odlučila je da se povuče s malih ekrana, a na društvenim mrežama može se videti da živi život punim plućima.

 

Foto: instagram iva grguric

 

Naime, nakon raskida s mladim preduzetnikom Nemanjom Petoševićem Iva je navodno ponovo zaljubljena, a radi se takođe o uspešnom biznismenu, kojeg starleta još krije od očiju javnosti.

Foto: instagram iva grguric

 

Kako to biva na početku veze, par se viđa povremeno usled njegovih poslovnih obaveza, koje zahtevaju i putovanje van zemlje, dok starleta vreme provodi na moru, odakle redovno objavljuje provokativne fotografije na koje niko ne ostaje ravnodušan. Inače, Iva proteklih godina propagira zdrav život, a nedavno je bila na operaciji smanjenja silikonskih implantata u grudima da bi izgledala što prirodnije.

Foto: instagram iva grguric

 

Starleta ne krije da ima naporne treninge da bi održala vitku liniju, a sada je fotografijama u bikiniju napravila totalnu pometnju na društvenim mrežama. Isklesani trbušnjaci i istrenirane noge bili su u prvom planu, a mnogi su zaključili da joj manje grudi mnogo bolje stoje.
Komentari na račun njenog izgleda samo su se nizali, a mnogima je bilo nestvarno da Iva nema gram sala na stomaku:
- "Kakve cice, nema dalje", "Definitivno najzgodnija riba", " Riba i po" - samo su neki od komentara.
Podsećamo, prošle godine kao bomba je odjeknula vest da su Iva Grgurić i Nemanja Petošević raskinuli posle devet meseci zabavljanja. Naime, kako su mediji tada preneli, biznismen nije mogao da podnese to što hrvatska starleta zbog posla često putuje u Dubai, pa ju je ostavio.
- Iako je delovalo da imaju vezu kao iz bajke, istina je ipak drugačija. Iva i Nemanja su se u poslednje vreme svađali jer su često bili razdvojeni. Ona je stalno na relaciji Beograd-Dubai jer razvija biznis s ružama izlivenim od zlata. Njemu je smetalo što se više čuju telefonom nego što se viđaju, pa joj je poručio da tako više ne može - rekao je tada izvor blizak paru.
Iva je, kako mediji prenose, mislila da će se Nemanja predomisliti i da će se ipak pomiriti, ali kada je videla da ju je otpratio s Instagrama i obrisao sve njihove zajedničke fotografije, i sama je to učinila.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading