PORODILA SE BIVŠA ZADRUGARKA! Pravila skandale u rijalitiju, pa se PRIMIRILA - evo koje je ime odabrala za DEVOJČICU!

Autor:

Zabava

25.07.2024

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sofija Una Manić donela na svet naslednicu!

PORODILA SE BIVŠA ZADRUGARKA! Pravila skandale u rijalitiju, pa se PRIMIRILA - evo koje je ime odabrala za DEVOJČICU!

Foto: printscreen/RED TV

Danas je bivša učesnica rijaliti programa "Zadruga", Sofija Una Manić, donela na svet devojčicu kojoj je dala ime Iskra. Sofija je porođaj prošla carskim rezom, a beba je dobila najvišu ocenu u porodilištu, ocenu 10. Iako je najmanja beba u porodilištu, kažu da je najjača i najžilavija, što je razveselilo ponosnu majku. Sofija je izjavila da je jako dirnuta i da samo plače od sreće kada joj donesu svoju devojčicu.

- Dobro sam porodila sam se carskim rezom. Beba je Iskra, Iskra Požar. Dobila je najveću ocenu 10, lavica mala. Najmanja u porodilištu, ali kažu najjača i najžilavija beba sa najvećom ocenom. Ja samo plačem kada je donesu - rekla je Sofija Una za "Blic".

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Sofija je na svet donela devojčicu Iskru

Simbolika imena Iskra

Ime Iskra nosi sa sobom bogatu simboliku na našim prostorima. Veruje se da devojčice koje nose ovo ime mogu biti vesnici pozitivnih promena, "grejati srce i dušu", donositi dobre vesti i biti pokretači velikih promena za opštu dobrobit u svom okruženju.

Ljubavna priča i odabir imena

Sofija Una Manić je dugo krila svoju trudnoću, ali je jednom prilikom progovorila o ocu svoje bebe. Otkrila je da je upoznala čoveka svog života, s kojim je već 10 meseci u vezi. Bez obzira na to što se nisu venčali, par već planira brak. Sofija je otkrila da je njihova ljubav bila "ljubav na prvi pogled". Takođe, otkrila je da je devojčicu ime Iskra izabrao njen partner, koji je stariji od nje nepunih 20 godina i već ima četvorogodišnjeg sina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading