AU! Ovako Car trenira za TUČU sa Kristijanom - "izgorele" društvene mreže posle njegovog snimka! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

25.07.2024

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip je pozvao Golubovića na duel!

AU! Ovako Car trenira za TUČU sa Kristijanom - "izgorele" društvene mreže posle njegovog snimka! (GALERIJA)

Foto: ST/Nikola Mutić, ATA Imges

Bivši zadrugar Filip Car se nedavno javno obratio Kristijanu Goluboviću, koji ga je prozivao kod Dejana Dragojevića. Car je pozvao Kristijana da svrtai u Crikvenicu, kako bi odmerili snage.

- Momci opet mjauču, i to sada u duetu! Moj zet Šeki koji je ovog nazivao zatvorskom ku*kom i moj stari prijatelj Krik, koji je njega častio najgorim epitetima, u duetu rokaju! Šeki mi je nedavno romobilom pobegao kad me je video bled ko krpa, a ti "Krispi" si trenutno u Hrvatskoj na Bolu, tako da kad ideš kući, svrati u, kako kažeš, moj selo, pa me prebij više napokon - napisao je Car u svojoj Instagram objavi, te nastavio:

- Znači, dođeš, pošalješ poruku da si u centru grada i obećavam sam dolazim da me namagarčiš, al' naravno ako uspeš! Momci, mirni budite, poljubac!

Republika

Foto: instagram.com/filip_car_capo_ck

Car je nedavno pozvao Kristijana na duel

Nakon ovoga, Car je okačio snimak na kom se vidi kako udara vašarsku "krušku", pa su mnogi pomislili da se ovako sprema za duel sa Golubovićem.

"Ovo se sprema za tuču sa Kristijanom", "Prebiće te Kristijan", "Hajde u Beograd ako smeš tako", "Car vs. Kristijan, čekamo godinama", "Ovo neće izaći na dobro", samo su neki od komentara.

Podsećanja radi, Kristijan je juče odgovorio Caru na izazov.

- Kažem indijancu, sedni na konja i ponesi koplje, pa ja sam prešao 900 km i tu sam vodenim putem na 2 sata od seoceta gde živi veliki Car??? Eto, neka on dođje u Srbiju bilo gde i objavi da će tu biti dan dva i gledajte pornografiju asfalta! Nove generacije “kao” krimosa su jake samo van dometa onih, koji bi ih uživo odučili od medija i zdravlja za sva vremena. Ja sam u Hrvatskoj već 7 dana, bio sam 15 dana pre dva meseca… I biću u Hrvatskoj još minimum 15 dana. Transparentno - tu i tu… Šetam sam ulicama sa dvoje dece, devojkom i psom od 900grama!!!!! - poručio je Kristijan, preneli su domaći mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading