MILICA KEMEZ UHVATILA BORU SANTANU NA DELU: Upalila kameru ne znajući da će on izustiti OVE REČI! ŠOK! (VIDEO)

Autor:

Zabava

29.05.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverica na društvenim mrežama!

MILICA KEMEZ UHVATILA BORU SANTANU NA DELU: Upalila kameru ne znajući da će on izustiti OVE REČI! ŠOK! (VIDEO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milica Kemez i Bora Santana

Voditeljski par Milica Kemez i Bora Santana, popularni učesnici rijalitija "Zadruga", nedavno su izgovorili sudbonosno "da" u prisustvu porodice i prijatelja, obeležavajući tako krunu njihove dugogodišnje ljubavi. Slavlje se kasnije premestilo u jedan prestonički hotel, a među zvanicama našle su i brojne poznate ličnosti sa domaće scene, što je privuklo veliku pažnju javnosti. Nakon svadbe, par je otišao na medeni mesec, a njihova dešavanja iz privatnog života ne prestaju da oduševljavaju javnost, što je i sada bio slučaj.

Naime, Milica je objavila snimak na društvenim mrežama na kojem je zajedno sa svojim izabranikom nosila masku na licu, a komentar Santane je izazvao brojne reakcije na popularnoj platformi TikTok. Kako je maska bila bele boje, bivši zadrugar se našalio na račun svoje boje kože.

- Hoću da budem beo, hoću da budem belac. Eto, e to je već bolje - rekao je Bora potpuno ozbiljan dok ga je Milica "mackala" četkicom.

Podsećanja radi, nakon velike svadbe koja je nedavno održana, bivši rijaliti učesnici "Zadruge" i voditeljski par, Milica Kemez i Bora Santana, odlučili su da provedu medeni mesec na prelepom planinskom predelu Tare. Milica je svojim pratiocima na društvenim mrežama pokazala delić atmosfere s odmora i izrazila svoje oduševljenje boravkom na sprskoj planini.

Evo nas na medenom mesecu, uživamo ovde. Hvala mom mužu što me je doveo na Taru na medeni mesec. Gledajte kako je ovde lepo... Gde ste vi bili na medenom mesecu, pišite mi - podelila je Milica sa svojim pratiocima.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milica Kemez i Bora Santana se venčali

Međutim, u jednom od snimaka, Bora je na šaljiv način demantovao Milicu tvrdeći da ovo nije njihov medeni mesec, na šta mu je ona energično uzvratila suprotno. Ova simpatična zabuna dodatno je začinila njihov odmor i pokazala opuštenu i šaljivu stranu njihovog odnosa.

Ali, ovo nije medeni mesec - odgovorio je Santana.

Jeste - dodala je ona.

Nije - rekao je kroz smeh Bora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading