DALILA IZBLAMIRALA DEČKA, ON POŽELEO DA PROPADNE U ZEMLJU OD SRAMOTE: Navikla na kamere, pa se "zaigrala!"

Autor:

Zabava

01.05.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević je podelila snimak sa dečkom iz Njujorka, a jedan detalj zapao je za oko svima.

DALILA IZBLAMIRALA DEČKA, ON POŽELEO DA PROPADNE U ZEMLJU OD SRAMOTE: Navikla na kamere, pa se "zaigrala!"

Foto: tiktok.com/printscreen

Bivša učesnica rijaliti programa "Zadruga", Dalila Dragojević, trenutno boravi u Sjedinjenim Američkim Državama sa svojim partnerom Markom. Njih dvoje svakodnevno istražuju Njujork i uživaju u romantičnim trenucima. Nedavno su čak podelili intimni trenutak na platformi Tiktok, gde su se strasno ljubili nasred ulice, ostavljajući utisak zaljubljenog para.

Dalila je bila izuzetno emotivna tokom ovog romantičnog trenutka, skakala je od sreće i nesnosno ljubila Marka, sve do mere da se on potpuno izgubio u njenoj ljubavi. 

 - Ja najviše volim Marka! - urlala je Dalila

 

 

Jedni su pozitivno komentarisali ovaj snimak i Dalilino raspoloženje, dok su drugi smatrali da je nekadašnja zadrugarka preterala u ispoljavanju emocija na javnom mestu, te su zaključili da je njenom izabraniku bilo veoma neprijatno, ali da nije želeo to otvoreno da kaže, odnosno skrene pažnju Dalili.

Dalila Dragojević je stekla popularnost svojim učešćem u raznim rijaliti programima, a nakon toga je postala i voditeljka. Njen put nije bio bez kontroverzi, ali je uspela da se izbori za svoje mesto pod reflektorima. Takođe, njen izgled se značajno promenio tokom godina, a ona otvoreno govori o estetskim zahvatima koje je imala.

Nije poznato da li se Dalila sada preselila kod dečka i u potpunosti napustila Srbiju, ali će fanovi bez sumnje i dalje pratiti svaki njen korak, posebno na društvenim mrežama, gde je veoma aktivna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading