VODITELJKA ELITE POKAZALA VERENIKA: Provokativne fotografije atraktivne Maše i njenog izabranika zapalile MREŽE!

Autor:

Zabava

30.11.2023

23:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najmlađa voditeljka "Elite" uživa sa svojim dečkom, koji ima privatni biznis!

VODITELJKA ELITE POKAZALA VERENIKA: Provokativne fotografije atraktivne Maše i njenog izabranika zapalile MREŽE!

Foto: Instagram.com/masamihailovic

Maša Mihailović, najmlađa voditeljka "Elite", nedavno je u emisiji "Amidži šou" iznenadila vernu publiku rijalitija, kad je otkrila da je verena. Atraktivna Maša na svom profilu na društvenoj mreži Instagram često kači fotografije sa svojim partnerom, sa kojim rado uživa na putovanjima. 

Tokom emisije, Maša je otkrila da je trenutno fokusirana na svoju karijeru, dok je njen verenik posvećen porodičnom biznisu. Istakla je da će se udaja desiti kada oboje budu spremni i kada postignu stabilnost u svojim profesionalnim životima. Ova otvorenost i iskrenost voditeljke su izazvale interesovanje publike, dodatno naglašavajući njen emotivni život.

- Pričamo mi o tome, ali mislim da je sada trenutak više za moju karijeru. I moj dečko radi, ima porodičan biznis. Malo je više usresređen na to, ja na ovo, pa kada u potpunosti stanemo na noge, što da ne - objasnila je Maša.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Maša Mihailović

Kao mlada voditeljka sa ambicijama, najavila je da će uložiti maksimalne napore kako bi opravdala očekivanja i doprinela uspehu rijalitija "Elite". Sa entuzijazmom je najavila da će ovaj projekat oboriti rekorde i prevazići sva očekivanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading