AUTO SE ZALETEO NA TARU SIMOV: Za dlaku izbegla SMRT, hitno joj ukazana POMOĆ! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

01.11.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok vesti zaprepastile javnost!

AUTO SE ZALETEO NA TARU SIMOV: Za dlaku izbegla SMRT, hitno joj ukazana POMOĆ! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Tara Simov ostala je danas u šoku kada ju je na pešačkom prelazu umalo udario bahati vozač. Naime, Tara je o ovom incidentu odmah obavestila svoje pratioce na Instagramu, objavivši sliku vozila koje joj je navodno ugrozilo život.

Prema njenim rečima, vozač se zaleteo brzinom od 100 kilometra na čas, a da ona refleksno nije potrčala, situacija bi se završila tragično, kao i da su joj prisutni ljudi odmah pritrčali u pomoć.

- Doslovno sam zamalo poginula nasred pešačkog prelaza. Čovek se zaleteo 100 km/h i da nisam refleksno potrčala (iako jesam, osetila sam auto na milimetar iza leđa), poginula bih na mestu. Hvala svim ljudima u okolini koji su mi pritrčali u pomoć. A ljudima želim da poručim da i na pešačkom prelazu morate da pazite na imbecile od vozača - napisala je Simova u svojoj potresnoj objavi.

Republika

Foto: instagram.com/tarasimov

Tara Simov instagram

Inače, Tara Simov nedavno se porodila i ostavarila u ulozi majke, kada je na svet donela dečaka, kojem je zajedno sa svojim partnerom Danilom dodelila ime Nikolaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading