TRUDNA ALEKS U RATU SA CAREVIM FANOVIMA: Dokopala se prepiski žestoke PLJUVAČINE, Filip preko njih pokušava da je KONTROLIŠE! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.09.2023

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Zadruge 6" na svom Instagram profilu podelila je dopisivanje iz jedne grupe u kojoj se nalazi podrška njenog bivšeg verenika.

TRUDNA ALEKS U RATU SA CAREVIM FANOVIMA: Dokopala se prepiski žestoke PLJUVAČINE, Filip preko njih pokušava da je KONTROLIŠE! (FOTO)

Foto: ATAImages, Pixabay.com

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić juče je potvrdila informaciju da je u trećem mesecu trudnoće, kao i da čeka ćerku sa bivšim verenikom Filipom Carem

Nakon što se saznalo da je Aleks trudna, na društvenim mrežama nastao je opšti haos, a prvo je Maja Marinković objavila privatne prepiske sa Carem, te otkrila da joj je on više puta pisao dok je bio sa Nikolićevom u vezi, kao i da je pobednicu "Zadruge 6" prevario. 

Međutim, Maja nije jedini problem koji Aleks ima na drušvenoj mreži Instagram, već i žene koje su Filipova podrška. Nikolićeva se dokopala prepiski, u kojima je Carevi fanovi komentarišu, kao i sve što se izdešavalo u njihovom ondosu, pa je odlučila da sve obelodani i javno im odgovori. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, E-stock, Shutterstock

Aleksandra Nikolić u drugom stanju

- Čuvenova Filipova moderatorka sa TikToka koja ovako priča o meni i palje mi Filipove molebane da se ne palim na TikTok. Divne neke žene. Od sad sve ide javno - napisala je Aleks uz prepisku koju je podelila. 

- Ljuta je kao ris - napisala je jedna od žena u grupi, dok je druga strahovala da gleda šta će Aleks reći tokom lajva na TikToku. 

- Tijana, ako njega izgubi, veruj ti meni da je niko kući neće odvesti, živi bili pa videli - napisal je još neka žena iz Filipove podrške, a druga je spomenula čak i Aleksandrinu majku Slovenku i ironično rekla da je ispred njene zgrade dugačak red, od ministra iz Rusije, pa sve do poznatih pevača. 

- Bolje neka im muževi provere u koga su im žene zaljubljene i kome šalju pare - poručila je Aleks. 

Sve prepiske možete pogledati u galeriji u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading