PORODICA NENADA ALEKSIĆA ŠA NE KONTAKTIRA SA VANJOM: Njegov otac otkrio detalje za koje javnost do sada nije znala!

Autor:

Zabava

02.09.2023

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Nenada Aleksića Ša otkrio istinu o njegovom odnosu sa Vanjom!

PORODICA NENADA ALEKSIĆA ŠA NE KONTAKTIRA SA VANJOM: Njegov otac otkrio detalje za koje javnost do sada nije znala!

Foto: instagram.com/nenadaleksicsha

Javnost bruji o iznenadnom razvodu Nenada Aleksića Ša i Vanje, nakon što je ona spakovala kofere i napustila repera, a kako se spekuliše u medijima i na društvenim mrežama, TikTokerka je ovaj brak iskoristila u svrhu marketinga, što ona poriče.

Nenadov otac, Zoran Aleksić, ne može da gleda sina utučenog, ali tvrdi da je bio korektan prema novoj izabranici i da porodica sa Vanjom nema nikakav kontakt:

Republika

Foto: Instagram.com

Vanja Aleksić i Nenad Aleksić Ša

 

- Koliko sad ja imam pravo da bilo šta pričam? Podržao sam Nenada. Ovog puta je ispao korektan i moram da stanem na njegovu stranu. Popravio se kao osoba. Žao mi je što se sve tako dogodilo, ali ja se njemu ne mešam - govori Nenadov otac za Blic.

- Ne čujem se sa Vanjom nakon svega što se desilo, ali smo uvek bili u korektnim odnosima. Nismo se Vanja ni ja preterano viđali, poslednji put možda i na svadbi. Ne sećam se. Ponoviću opet, drago mi je što je Nenad u svemu ispao fer i uvek ću ga podržati u takvim momentima, jer se popravio maksimalno - zaključuje Zoran Aleksić.

Republika

Foto: instagram.com/nenadaleksicsha

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading