TARA NAJAVILA PATNJU BIVŠEM: Surovim rečima se obratila Danilu, spomenula i njegovu majku!

Autor: P. R.

Zabava

23.07.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žestoka drama nakon raskida ne prestaje!

TARA NAJAVILA PATNJU BIVŠEM: Surovim rečima se obratila Danilu, spomenula i njegovu majku!

Foto: ST/Dragan Kadić, printscreen/pink

Bivša rijaliti učesnica Tara Simov nedavno se porodila i na svet donela dečaka kojem je zajedno sa svojim partnerom Danilom Raičevićem dala ime Nikolaj. Međutim, iako je sve delovalo idilično, njena ljubav sa ocem svoga deteta nije potrajala.

Naime, kako se već danima neprestano piše u medijima, Tara je kao grom iz vedra neba stavila tačku na svoju vezu sa Danilom, i to baš na dan venčanja Nenada Aleksića Ša, što je mnogima bilo čudno. Iako nijedno od njih dvoje nije navelo konkretan razlog za raskid, nagađanjima nema kraja, jer se bivši par neretko oglašava po društvenim mrežama.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Tara Simov i Danilo Raičević

Bivša zadrugarka je sada objavila deo pesme "Da si najbolji u krevetu", koju izvodi popularna pevačica Tea Tairović, a njeni pratioci su odmah povezali da je u pitanju poruka za svoju sada već bivšu ljubav.

Da si najbolji u krevetu, da si otac mome detetu, s tobom više nema govora, marš od moga prozora! Da me majka tvoja zavoli, da me duša zbog nje zaboli, ne bih ti se više vratila taman ceo život patila - poručila je Simova u okviru svoje objave na pomenutoj društvenoj mreži.

Republika

Foto: instagram.com/tarasimov

Tara Simov

Podsećanja radi, Tara je objavila niz citata, međutim, jedan je posebno privukao pažnju javnosti, jer se spominje zlostavljanje.

Dobar otac ne zlostavlja majku svog deteta. Muškarčevo zlostavljanje majke dokazuje da on ne misli ili ne brine adekvatno o tome šta je dobro za decu - glasio je jedan od citata koji je bivša učesnica rijalitija objavila na svom Instagram profilu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Tara Simov i Danilo Raičević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading