"OVO PREVAZILAZI PSIHOPATIJU" Ša prekipelo zbog JEZIVIH uvreda na račun venčanja i NOVE SUPRUGE (FOTO)

Autor:

Zabava

14.04.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obratio se javnosti!

"OVO PREVAZILAZI PSIHOPATIJU" Ša prekipelo zbog JEZIVIH uvreda na račun venčanja i NOVE SUPRUGE (FOTO)

Foto: ST/N. PANČIĆ

Nenad Aleksić Ša

Bivši zadrugar i popularni reper Nenad Aleksić Ša 11. aprila je napunio 43 godine, a istvoremeno je stao i na ludi kamen i oženio TikTokerku Vanju Ignjatović. Ša je dan nakon tajnog venčanja podelio slike i počele su da pristižu čestitke sa svih strana. Međutim, bilo je i onih koji su repera urnisali.

Republika

Foto: instagram.com/nenad_aleksic_sha

Nenad Aleksić Ša i supruga Vanja

Na njega su se posebno ostrvili korisnici TikTok-a, gde reper redovono drži lajvove. Kako je sam izjavio, svoju novu suprugu je upoznao upravo preko ove platforme. Ša je zbog svih jezivih uvreda koje dobija odlučio da se obrati javno, putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instgram.com/nenadaleksicsha

Ša se obratio javnosti

- Do sad sam bio na TikToku i iskreno, ne mogu da shvatim koliko bolesnih ljudi ima, to prevazilazi svaki vid psihopatije. Mizerni, isfrustrirani, prejadni i neostvareni likovi sa preozbiljnom dozom ljubomore. Ne morate da se radujete tuđoj sreći, ali zašto vašu tugu i bol ispoljavate tako što pokušavate tuđu sreću da oskrnavite? Zato ste i nesrećni, Bog je veliki i pazite šta pišete i kakve bljuvotine izgovarate, jer nažalost sve se vrati. Ja vam želim samo mir, ja sam svoj pronašao, a vi? Hm... - napisao je popularni reper.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading