AVA KARABATIĆ ZAVRŠILA NA LEČENJU OD ALKOHOLIZMA? Napravila SKANDAL, pa završila na klinici u Splitu!

Autor:

Zabava

17.12.2022

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska starleta navodno ima problema sa prekomernim konzumiranjem alkohola

AVA KARABATIĆ ZAVRŠILA NA LEČENJU OD ALKOHOLIZMA? Napravila SKANDAL, pa završila na klinici u Splitu!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Ava Karabatić, hrvatska starleta i nekadašnja učesnica rijaliti programa, navodno je osuđena na obavezno lečenje u bolnici za odvikavanje bolesti zavisnosti. Ona se trenutno nalazi na jednoj klinici u Splitu.

Bivša rijaliti učesnica je trenutno na jednoj klinici u Splitu jer navodno ima problema sa prekomernim konzumiranjem alkohola. Ona se pre već lečila od alkoholizma, ali se i vraćala tom poroku.

Ava se početkom ove godine našla u žiži javnosti kada je u alkoholisanom stanju u zgradi u Splitu remetila javni red i mir, te je policija morala da reaguje. Ona je tada vikala i na službenike: "Hoćete da me opljačkate, potpišite Hipokritovu zakletvu". Policajci su tada starletu i odveli u stanicu, gde je provela dva dana i kažnjena je sa sto evra, ali je kazna umanjena na 20 evra, jer je prenoćila u pritvoru.

Republika

Foto: instagram.com/ava_karabatic_official

Ava Karabatić

Iako se od tada potpuno povukla iz javnosti, kao i sa društvenih mreža, o Avi se pisalo nekoliko meseci kasnije kada se saznalo da se njeno ime našlo na oglasnoj tabli splitskog Prekršajnog suda i izdat je prekršajni nalog kojim je osuđena na novčanu kaznu od 100 evra i ponovo zbog remećenja javnog reda i mira.

Starleta je proglašena krivom jer je 29. decembra prošle godine oko 21 čas u Splitu u hotelu na Žnjanu u alkoholisanom stanju narušavala javni red i mir "na naročito drzak i nepristojan način, iskazujući upornost u činjenju prekršaja".

Republika

Foto: printscreen/TvHappy

Ava Karabatić u rijaliti programu "ParovIi"

Ava je, stoji u nalogu, vikala, nerazgovetno pričala i valjala se po podu, čime je uznemirila goste i osoblje hotela. Prilikom policijskog postupanja nastavila je s remećenjem javnog reda i mira, zbog čega je uz upotrebu sredstava prisile privedena u prostorije policijske stanice.

Zbog svega toga joj je, kako tvrdi "Kurir", naloženo da mora da se podvrgne obaveznom bolničkom lečenju od zavisnosti od alkohola i navodno, ona se trenutno nalazi na jednoj klinici u Splitu.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading